İkoncanın hizmette olmayan kafesini soydular

1 hafta önce içki ruhsatı olmadığı için mekanı mühürlenen İvana Sert'e ikinci şok!.. Önceki gece ikoncanın kafesine giren hırsızlar; tam 2 bin 500 lira çaldı

Sosyetik ikoncan İvana Sert'in başında kara bulutlar dolaşıyor... Sert'in Hatem Yavuz ile ortak işlettiği Teşvikiye'deki mekanı; 1 hafta önce 'alkol ruhsatı olmadığı' gerekçesiyle mühürlenmişti. İvana Sert, henüz bu olayın şokunu üzerinden atamamıştı ki; önceki gece gelen bir telefonla sarsıldı. Sosyetik ikoncanın, şimdilik hizmette olmayan kafesi soyuldu.

İddiaya göre; sabaha karşı 03.30 civarında mekana giren 2 kişi; önce kasaya yönelerek tam 2 bin 500 lira nakit parayı çaldı. İstanbul'un en işlek caddesindeki mekanı soyan hırsızlar; bir de keyif yaptı! İhbar üzerine mekana giden ekipler; 3 tane boş bira şişesi buldu. Mekandaki güvenlik kameralarını incelemeye alan polisler, hırsızların kimliğini saptamaya çalışıyor.

ÇALIP ALEM YAPTILAR
Mekana giren ve 2 kişi olduğu iddia edilen hırsızlar; kasadan parayı çalıp toplam 3 bira içti. Hırsızlar; keyif yapıp mekandan öyle çıktı.