Ebru Şallı soru yağmuruna tutuldu

Harun Tan'dan ayrıldıktan sonra Sinan Akçıl'la aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı'dan sevgili açıklaması.

Boşandıktan sonra ünlü popçu Sinan Akçıl 'la yaşadığı aşkla sık sık magazin gündemine gelen Ebru Şallı, önceki gün İstinye Park 'ta alışveriş yaparken görüntülendi.

Oğlu Beren 'le birlikte mağazaları dolaşan Ebru Şallı, oğlunu oyuncak mağazasına bıraktıktan sonra kendisi için alışveriş yaptı. Mağazadan çıkarken karşısında çok sayıda medya mensubunu görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Ebru Şallı, gazetecilerin'Yeni yıla sevgilinizle mi gireceksiniz?'sorusuna gülümseyerek; “Hayır, yeni yıla evimde çocuklarımla birlikte gireceğim” dedi.

Geçtiğimiz hafta eski eşi Harun Tan 'ın baş harfi olan dövmeyi göbeğinden sildirdiği ve bunun yerine annesi ve sevgilisinin baş harfi olan “S” yazdırdığına dair haberle gündeme gelen Ebru Şallı, böyle bir şeyin olmadığını söyledi.

Omuzunda eski eşi ve çocuklarının isimlerinin baş harfinin olduğu dövmenin durduğunu belirten Şallı “Bahsi geçen göbeğimdeki dövmeyi 5-6 yıl önce sildirmiştim, yeni bir şey değil yani” dedi.

Gazetecilerin;'İddia edildiği gibi oraya “S” harfi yazdırmayı düşünüyor musunuz?'sorusuna ise gülümseyerek “Hayır! Şu an için böyle bir düşüncem yok” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Sözcü