Müjde Ar yeniden ekranda!

Show TV'nin iddialı dizisi Aşk Ekmek ve Hayaller izleyici ile buluşuyor.

Bu sezona yepyeni projelerle başlayan Show Tv'nin yeni dizisi Aşk, Ekmek ve Hayaller bu akşam izleyicisiyle buluşuyor.

2010 yılında, yayınlandığı Güney Kore 'de bir fenomene dönüşen “Bread, Love and Dreams” adlı TV Dizisi, ANS Prodüksiyon Abdullah Oğuz ve oğlu Eren Oğuz 'un ortak yapımcılığında “Aşk, Ekmek, Hayaller” ismi ile bu akşam Show TV 'de yayına başlıyor.

Türkçe uyarlamasını Ali Alper Erze 'nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Kemal Uzun 'un, sanat yönetmenliğini ise, bu yıl Altın Portakal 'da en iyi sanat yönetmeni ödülüne layık görülen Selda Çiçek 'in yaptığı “Aşk, Ekmek, Hayaller” “Hayata emek verenlerin hikayesi” olarak izleyiciyi ekranlara çekecek.

Bir malikânenin soğuk duvarlarında soyluluk savaşı veren aileden, sımsıcak ekmelerin piştiği, usta ellerin öpüldüğü, kardeşliğin ve dostluğun yeniden yazıldığı, ayakta kalma azminin bir teknede yoğrulduğu küçük bir fırına kadar uzanan hikaye, Berna Laçin, Burak Hakkı, Sinan Tuzcu ve Müjde Ar 'lı kadrosu ile dikkatleri üzerine çekecek.

Aşk Ekmek Hayaller dizisinin birinci bölümünde; Annesi Kerime Hanım'ın (Müjde Ar) baskısına boyun eğen Ferit (Sinan Tuzcu), çocukluk aşkı Reyhan (İrem Altuğ) yerine, annesinin ona uygun gördüğü Leyla (Berna Laçin) ile evlenir. Leyla hırslı bir kadındır. İktidar ve para uğruna Ferit ile evlenmeyi kabul etmiş, ardında Ferit 'in kuzeni olan kalbi kırık Erdinç 'i (Burak Hakkı) bırakmıştır.

Mutsuzdur Ferit; Leyla'yı hiç sevmemiştir. Üstelik yıllar geçtikçe gelin-kaynananın arası açılmış, kendisine bir türlü erkek torun veremeyen Leyla, Kerime Hanım'ın gözünden düşmüştür. Leyla'nın karşısına çıkan bir falcı, Değirmencioğlu Ailesi'nin kaderine haberci olur: Ferit'in bir oğlu olacak ama annesi Leyla olmayacaktır. Leyla'nın da bir oğlu olacak ama bu oğul yasak bir aşkın meyvesi olarak doğacaktır. Bu iki oğul, Değirmencioğlu ailesinin kaderi olacaktır...

“Aşk Ekmek Hayaller”, bu akşam saat 19.45 'te Show TV 'de başlıyor!