Asrın yeni albümüyle geliyor

90'lı yılların akılda kalan guplarından 'Af'ın kurucularından Asrın Tuncer, yeni albümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

90'lı yılların akılda kalan guplarından 'Af'ın kurucularından Asrın Tuncer, bu ay içinde çıkacak yeni albümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Şu sıralar Müslüm Gürses'in 45. sanat yılı için hazırlanan 'Baba Şarkılar' albümünde seslendirdiği 'Sabah İle' şarkısıyla adından söz ettiren Asrın Tuncer ile yeni albümü hakkında merak edilenleri konuştuk.

Bu ay yeni albümünüzle sevenlerinizin karşısına çıkacaksınız? Son albümünüzün üzerinden kaç yıl geçti? Neredeydiniz bugüne dek?
Son albüm üzerinden evet 5 yıl geçti. Hem İzmir'de Hologram isimli peyzaj ve pest kontrol firmasının Bodrum Bölge Müdürüyüm hem de AF Prodüksiyon firmamızın ortağıyım. Canlı işler devam etti tabi; hem de yaklasik 1000 adet buluşmayla...

Albümün hazırlık sürecinden bahsedebilir misiniz?

Bu albüm 4 yılda hazırlandı. Yani hissettiğimiz şarkıları koymaya özen gösterdik. Müzikal direktörlüğünü Emrah Demiralp yaptı.

Bu albümün diğer albümlerinizden farkı nedir?

Bu albümün diğer albümlerimden en büyük farkı çok eğlenceli bir pop rock albümü olması... Yani konsere gelen ya da dinleyen herkes çok eğlenecek.

Bu albümden ne bekliyorsunuz?
Çok konser bekliyorum.

Albüm öncesi konserler verdiniz. Hayranlarınız sizi çok özlemiş olmalı. O atmosferden bahsedebilir misiniz?

O özlem bende de çok var. O yüzden harika geçiyor hepsi...

Kibariye ile yaptığınız düet çok beğenilmişti. Bu albümünüzde düet var mı?

Şu an yok ama olmayacak anlamına gelmiyor. Ben zaten gerek Kızancıklar ile gerek Kibariye ile düetle alternatif rock'ın bir parçasıyım.

Müslüm Gürses'in 45. sanat yılı için hazırlanan 'Baba Şarkılar' albümünde 'Sabah İle' şarkısını seslendirdiniz. Teklif nasıl geldi? Bu şarkıyı seslendirirken neler hissettiniz?
Teklif gelir gelmez seçtigim şarkı 'Sabah İle' ydi... İyiki de seçmişim, gelen tepkiler harika.

'SAKSIYLA RESİM ÇEKTİRECEK HALİM YOK'


Sosyal medya platformları ile arasınız nasıldır?
Sosyal medya ile aram olabildiği kadar iyi. Kimseyi refüze edecek, kendimi egzajere etmeden kullandığım büyük bir kolaylık ve yepyeni bir kitle iletişim aracı platformu... Ama tabi saksıyla resim çektirecek halim yok.

Son olarak müzik piyasasının şu andaki durumunu ve genel gidişatını nasıl buluyorsunuz?
Mekanik satışlar düşse de en azından digital platformda bizi heyecanlandıracak telif atılımları oluyor. Umutlu olmaktan baska şansımız yok.

Özel Röportaj Burcu Kandemir