Pastadaki ayrıntı!

Tolgahan Sayışman’ın “Lale Devri” dizisinde birlikte rol aldığı Selen Soyder için verdiği doğum günü partisinin başrolünde sürpriz pasta vardı.

Tolgahan Sayışman'ın “Lale Devri” dizisinde birlikte rol aldığı Selen Soyder için verdiği doğum günü partisinin başrolünde sürpriz pasta vardı. 2007 Miss Turkey'deki taç giyme töreni pastaya yansıdı.

Tolgahan Sayışman, sevgilisi Selen Soyder'e önceki akşam sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Nişantaşı'ndaki Cento per Cento restoranda 27'nci yaşını kutlayan Soyder'in özel yapım pastası, yıllar önce katıldığı güzellik yarışmasından izler taşıyordu.

2007'de Miss Turkey seçilen Soyder, Sayışman'ın tacı teslim ettiği anın pastaya yansımış halini görünce sevgilisini öperek teşekkür etti. Sayışman'ın Soyder'e 25 bin TL değerinde kolye ve bileklik aldığı öğrenildi.

‘LALE DEVRi' AŞIKLARI

Tolgahan Sayışman, sevgilisi Selen Soyder'e doğum günü hediyesi olarak kolye ve bileklikten oluşan
25 bin liralık bir takı seti aldı

“Lale Devri”nin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman, sevgilisi Selen Soyder'e sürpriz doğum günü partisi hazırladı. Önceki akşam Nişantaşı'nda düzenlenen partiye, çiftin yakın dostları katıldı. Eğlenceye daha sonra Sess Bar'da devam eden çift, “Yeni yılda evlilik var mı?” sorusuna gülümseyerek karşılık verdi. Sayışman'ın sevgilisine doğum günü hediyesi olarak kolye ve bileklikten oluşan 25 bin liralık, özel bir takı seti yaptırdığı söyleniyor.