Christian Bale 'Düzenbaz’ filmindeki rolü için 22 kilo aldı

De Niro, ‘Düzenbaz’ filmindeki rolü için 22 kilo alan Christian Bale’ı tanıyamadı.

American Hustle (Düzenbaz) setinde kilolu ve kelleşen bir karakterle tokalaşan Robert De Niro, ilk başta hangi oyuncu olduğunu anlayamadı. De Niro aslında oyuncunun, The Fighter filmiyle Oscar kazanan Christian Bale olduğunu öğrenince şaşırdı.

American Hustle Filminin HD Fragmanını İzlemek İçin Tıklayın

Filmin yönetmeni David O Russell'ın verdiği röportaja göre oyuncular ile tanışan De Niro, “O adam kim?” diye sormuş. Russell, “O şimdi tokalaştığın adam Christian Bale” dedikten sonra “Yok, hayır oradaki adam” diyen De Niro'ya Russell tekrar “Evet, o Christian Bale” cevabı vermiş.

'Kilolu Bile Çekici'

Bale, filmde Amy Adams ile birbirine âşık iki dolandırıcıyı canlandırıyor. Sydney Prosser karakteri ile Adams Bale'in metresi rolünde. Adams, Bale'in canlandırdığı Irving Rosenfeld karakteri için: “Fazla kilosu, yandaki saçlarıyla kapadığı keline rağmen Christian'ın hala çekici. Ve bununla baş etmek oldukça zor olsa gerek.” diyor.

Düzenbaz'da Melvin Weinberg'ten esinlenerek yazılmış Irving Rosenfeld karakterini canlandıran Bale ilk defa Melvin'in fotoğrafını gördüğünde çok şaşırdığını belirterek, “Hiç beklediğim gibi bir tipi yoktu. Çok şaşırdım” dedi. American Hustle (Düzenbaz) 17 Ocak'ta sinemalarda olacak.