Saba Tümer'le Bu Gece - Güven Kıraç'tan Adnan Şenses'in ölümüne ilginç yorum

Saba Tümer'le Bu Gece'ye konuk olan ünlü oyuncu Güven Kıraç, ünlü sanatçı Adnan Şenses'in ölümünün ardından ilginç bir yorumda bulundu.

TV8'de yayınlanan Saba Tümer'le Bu Gece programının konukları Güven Kıraç ve kardeşi Gökhan Kıraç'tı. Ünlü sanatçı Adnan Şenses'in ölümüyle ilgili konuşan Kıraç, ilginç bir yorumda bulundu.

Ölümü hep iyi düşündüğünü söyleyen Kıraç, 'Geri de kalanları düşünürüm yoksa ölüm bana kötü bir şey gibi gelmiyor' dedi.

Bunun üzerine Saba Tümer, 'Geride kalan için aslında bencilce br şey. Belki de çok daha mutlu olacak. Bilmiyoruz ki; kimin nereye gittiğini' ifadelerini kullandı.

'BELKİ BAŞKA BİR YERDE TEKRAR DOĞUYOR'

'Aynen öyle' diyen Güven Kıraç 'Mevlana'ya göre de çocuk plasentaya düştüğü andan itibaren orada bir hayatı oluyor mesela. Bir yaşam başlıyor. Sonra doğum gerçekleştiğinde orada ölüyor gibi düşünün, dünyaya geliyor. Aslında belki böyle bir şey ise... Burası plasenta ise... Belki bir yerde başka bir şekilde takrar doğuyorsa... İyi düşünmek lazım' şeklinde konuştu.

Kıraç, böyle düşündüğü için ölümden kormadığını da ifade ederek, 'Bu mantalite benim içime huzur veriyor' dedi. BEYAZ GAZETE