'Türkan Şoray Kurallarım Var'

Şu sıralar ‘Gönül Hırsızı’ dizisinde rol alan Tuğçe Kazaz sözleşmesine özel madde ekletti.

TRT'deki'Gönül Hırsızı' dizisinde rol alan Tuğçe Kazaz sözleşmesine özel madde ekletti: Toplumun ahlaki yapısına ters düşecek herhangi bir sahnede yer almaz.

- Hayatınızdan memnun musunuz?

Tam olarak olmak istediğim yerdeyim. 10 yılda hayallerimi gerçekleştirdim.

- Mesleki anlamda takıntılarınız var mı?

Sözleşmelerime koydurduğum madde var.'Türk toplumunun ahlaki yapısına ters düşecek herhangi bir sahnede yer almaz'... Kadın olarak sergilemem gereken bir duruş var. Kendi felsefem ve kurallarım doğrultusunda yaşıyorum.

- Yakın çevreniz sizi nasıl tanımlar?

Elimden geldiğince sevginin gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan biriyim. Ama arkadaşlarıma sorarsanız disiplinli yapımdan ötürü'Rus Askeri' derler.

- Bir dönem evliliğiniz ve din söylemleriniz çok konuşuldu. Hayatınızda neler değişmişti?

Yunanistan'a gidince hayatımdaki hemen herkesi sildim. Bir elin parmakları kadar insan kaldı çevremde. Kırgın yada kızgın değilim ancak çok üzüldüm.

- Son dönemde yaşam koçluğu moda haline geldi. Sizin de bir yaşam koçunuz var mı?

Kendim zaten yaşam keçisiyim... Koç kelimesinden hoşlanmıyorum. Yeri geldiğinde köylü bir kadın da akıl hocam olabiliyor şehirli bir ırgat da.

- Dönem dönem adınız birçok ünlü isimle birlikte aşk dedikodularına karıştı. Hayatınızda birisi var mı?

Direkt sorunca donup kaldım açıkçası. Ne diyeyim ki? Dostlarım var… Şu an kişisel bir aşkı konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

- Bundan sonra sizin için doğru kişiyi bulduğunuzu düşünürseniz yeniden dünyaevine girer misiniz?

Bu soruya cevabım: Hayır... Doğru kişiyi de bulsam bundan sonra evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Aldığım kararda bugüne kadar yaşamış olduğum her tecrübenin tek tek etkisi var. Komedi dizisi olması cezbetti

Gönül Hırsızı'nda rol aldığımız Hasan Kaçan'la bir filmin setinde tanışmıştık. Maddiyattan çok maneviyata önem veririm. Daha önce hiç duygusal komedi oynamamıştım. Senaryo hoşuma gitti. Kaçan'la dokumuzun tutacağına da inandım. Besmeleyi çektik ve başladık.

‘Yoga öğrenmeye gittim Hindu dediler'

-Din değiştirdiğim dönemde insanlara dinsel seyahatteymişim imajı verilmesi beni rahatsız etti. Tai-chi öğrenmeye gittiğimde Budist, yoga öğrenmeye gidince Hindu yapıldım. Arkadaşlarımla yeşillikler içinde bir termale girdik, o arada ego üzerine yaptığımız sohbette de Budha'nın ismi geçti. Birden bire Budist ilan edildim. İnsanlar bir karakter yarattı, işlerine geldiği gibi oynatıyorlar o kuklayı. Ama o kuklanın Tuğçe Kazaz'la alakası yok.