Söylemezsem Olmaz Ebru Çolak : Cimriliğin böylesi

Emrah'ın oğlunun annesi Ebru Çolak'ın Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayınında yaptığı bu açıklamalar başta Oya Aydoğan'ı olmak üzere herkesi şoke etti.

Emrah'ın oğlunun annesi Ebru Çolak'ın Söylemez Olmaz'ın canlı yayınında yaptığı bu açıklamalar başta Oya Aydoğan'ı olmak üzere herkesi şoke etti.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Emrah'ın oğlunun annesi Ebru Çolak, 'Emrah anlatıldığı kadar cimri mi?' sorusuna yanıt verdi.


Esin Övet'in, 'Tayfun İstanbul'a gelip giderken Emrah vapura bırakıyormuş. Bilet 22 liraymış, '20 lira olur mu?' diye pazarlık yapıyormuş. Bundan haberiniz var mı?' sorusuna Çolak, 'Var, anlatıyordu Tayfun' yanıtını verdi.

Ebru Çolak, 'Tayfun Bursa'dan İstanbul'a gidiyor, İstanbul'da bir yerden babasının yanına taksiyle gidecek. Taksi 8 lira tuttu diyelim, Emrah 3 lira için pazarlık yapıyormuş' şeklinde konuştu.

'EMRAH TEDAVİ OLMALI'

Bu açıklamalar üzerine Oya Aydoğan, 'Bu normal değil. Bu hastalık ben bu kadarını ilk defa duydum. Tedavi olması lazım. O bilet parasını indirmeye nasıl kalkarsın? Bu acayip bir şey' diye konuştu.

Aydoğan, Emrah'ı uyarmayı da ihmal etmedi. Aydoğan Emrah'a, 'Sevgili kardeşim daha gençsin, çok çalışacaksın. Ama Türk halkının gözünde böyle bir imajın olursa asla reytingin olmayacak. Oradan 3 lira kazanayım derken milyonlarca lira kaybediyorsun. Aklın yolu bir. Kendine gel' diye seslendi. BEYAZ GAZETE