Ana - oğul kanal kanal geziyorlar

Şarkıcı Emrah'ın hayranından olan oğlu Tayfun Nilüfer'deki bir baklavacıda çalışmaya başlamasıyla yeniden gündeme gelince, ana - oğul magazin programlarına katılmaya başladı.

Şarkıcı Emrah'ın hayranından olan oğlu Tayfun Nilüfer'deki bir baklavacıda çalışmaya başlamasıyla yeniden gündeme gelince, ana-oğul magazin programlarına katılmaya başladı. Emrah'ın oğlunun annesi Ebru Çolak bu sabah Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programına konuk olurken, aynı anda Tayfun'da başka bir televizyon programındaydı. Ana-oğul Emrah hakkında ilginç açıklamalarda bulundular.

Şarkıcı Emrah, 23 yıl önce Bursa konserinde tanıştığı hayranı Ebru Çolak ile birlikte olmuştu. Herkesin bildiği gibi, bu ilişkiden dünyaya gelen oğlu Tayfun'u ise 'Bu çocuk benim değil' diyerek reddetmişti. Ancak yapılan DNA testleri sonucunda çocuğun şarkıcı Emrah'a ait olduğu ortaya çıkınca, Emrah oğlunu nüfusuna almak zorunda kalmış ve mahkeme Emrah'ın oğluna eğitim hayatı boyunca nafaka ödemesi kararını vermişti.

Emrah'ın oğlu Tayfun, Nilüfer'deki bir baklavacıda çalışmaya başlamasıyla yeniden gündeme geldi. Ayrı ayrı televizyon programlarına katılan Ebru Çolak ve oğlu Tayfun, Emrah hakkında ilginç açıklamalarda bulundular.

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Emrah'ın oğlunun annesi Ebru Çolak yaşadığı zor günleri anlatırken Oya Aydoğan gözyaşlarını boğuldu. Çolak da gözyaşlarına hakim olamadı.

Emrah'ın meşhur cimriliğinden de bahseden Çolak, 'Tayfun Bursa'dan İstanbul'a gidiyor, İstanbul'da bir yerden babasının yanına taksiyle gidecek. Taksi 8 lira tuttu diyelim, Emrah 3 lira için pazarlık yapıyormuş' şeklinde konuştu.

Aynı anda 2. Sayfa programına katılan Emrah'ın oğlu Tayfun ise, diğer ünlülerin çocuklarını görünce hüzünlendiğini belirterek ''İdo'yu Zehra'yı Engincan'ı televizyonlarda görünce onlara özeniyorum. İyi bir hayatları var. İyi eğitim alıyorlar ve hayatları garanti.' dedi.

Kabul edene kadar babasının kendisiyle ilgilenmediğini de kaydeden Tayfun, “Bu insanda psikolojik sorun yaratıyor. Ben çocukluğumu pek yaşayamadım. Okulda nüfus cüzdanı toplanırdı, benim nüfus cüzdanım yoktu.” dedi. Tayfun, babasının kendisini kabul ettikten sonra kendisine olan yakın ilgisinden dolayı ise mutlu olduğunu söyledi. BEYAZ GAZETE