Irmak Ünal yeniden anne oluyor

Irmak Ünal anneliği sevdi.

2.5 yaşındaki kızı Kayla için oyunculuğa mola veren Ünal, şimdilerde ikinci kez annelik heyecanı yaşıyor. Bu kez erkek bebek bekleyen ünlü oyuncu, hem kızıyla ilişkisini hem de hamileliğini Parents dergisine anlattı.

İşte Irmak Ünal röportajından bazı başlıklar...

* Nasıl geçiyor Kayla ile günleriniz?
-Şu an çalışmadığım için evladıyla çok yakından ilgilenme fırsatına sahip olan şanslı annelerdenim. Kahvaltımızın ardından Kayla'yı gün aşırı Happy Nest ve My GYM adlı oyun gruplarına götürüyorum.

Bu alanlar ona hem enerjisini kullanması hem de sosyalleşmesi anlamında çok şey kattı. Ben de onunla birlikte sınıflara katılıyorum ya da onu izliyorum.

Öğlen çıktığında yemek ve öğle uykusu için hazır oluyor. Akşamüzeri ise havaya bağlı olarak ya açık havada bir aktiviteye katılıyor ya da babası ve benimle gym'deki oyun salonuna geliyor.

Banyosunun ardından, babası ve benimle hikâye okuma seansından sonra onu huzurlu bir uykunun kollarına bırakıyoruz. Rutinlerine olabildiğince sadık kalmaya çalışıyoruz.

IRMAK ÜNAL KAYLA'YA KARDEŞ GELİYOR

* Kayla şimdi kaç yaşında?

-2.5 yaşında.

* Nasıl gidiyor 'annelik' işi?
-Her gün öğrenmeye devam ediyorum. Şimdiden küçük kızım bana çok şey öğretti. Annelik benim içimden gelerek ve çok severek yaptığım bir "iş", içgüdüsel bir duygu. Müthiş doyurucu ve geliştirici.

Anneliği ciddiye alıyorum ve hayatımın önceliği haline getirdim. Özellikle hayatının ilk üç yılında çocuğumun yanında olabildiğim için çok mutluyum. Birbirimize çok ihtiyacımız olan bu dönem, onun da kişiliğinin oluşması ve geleceğe hazırlık aşamasında çok değerli. Bu hayatı beraber öğreniyoruz.

DOĞUMDA 18 SAAT SANCI ÇEKTİM

* Zorlu bir doğum hikâyeniz olduğunu okumuştum, neler yaşadınız?

-Evet, zorlu bir doğumdu. Ama Kayla'yı kucağıma alana kadar. Onun kokusu ve küçük ellerini, ayaklarını gördüğüm anda her şeyin yeni başladığını, hayatımın anlam kazandığını biliyordum.

O yüzden 18 saat süren sancıların ardından acil sezaryene alınmam ya da normal doğurmayı yürekten istememe rağmen olmamasının verdiği hüzün yok oldu. O, dünyaya böyle gelmeyi seçti ve benim için onun sağlığından daha önemli bir şey yok.

* İkinci bebeğe hamilesiniz. Ne kadarlık oldu bebeğiniz?
-Evet, 2 numara yolda Allah'ın izniyle. Altı ayı geçtim.

* Cinsiyetini öğrendiniz mi?
-Erkek olacak.