Cem ve Şahan’ın adı güzel, işleri değil

Klip çekimi için kamera karşısına geçen İlyas Salman, “Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’ı beğeniyor musunuz?” sorusuna gülerek, “Adları güzel malları ise beğenmiyorum” dedi.

Yeşilçam'ın usta oyuncuları İlyas Salman, Eşref Kolçak ve Bahar Öztan, Mehmet-Ekrem Arpak Kardeşler'in'Biziz' adlı şarkısının klibi için kamera karşısına geçti. Ataşehir'de çekilen ve yönetmenliğini Yekta Özbilen'in yaptığı klipte, oyuncular ayrımcılığa ve ayrışmaya'hayır' diyerek barışa destek verdi.

‘Mahsun büyük ayıp etti'
Geçen haftalarda birlikte çalıştığı Mahsun Kırmızıgül'ün “Bitlis'te Beş Minare” adlı filmden sonra kendisine “Ağabey bundan sonra bütün filmlerimde sen olacaksın” dediğini ve telefonlarına dahi çıkmadığını açıklayarak sitemde bulunan Kolçak' “Mahsun Bey'den bana verdiği sözü tutmasını istiyorum. Büyük ayıp etti. Bana'Ağabey bundan dolayı seninle çalışamıyoruz' deseydi'Tamam' der çekilirdim” dedi.

‘Delikanlı adam değil'
Kolçak'ın sözlerine katıldığını söyleyen İlyas Salman ise, “Mahsun Kırmızıgül aynı sözü bana da verdi.'Şundan dolayı seni oynatmıyorum' dese'Eyvallah' derim ama göründüğü gibi delikanlı değilmiş” açıklamasını yaptı.

Haluk Bilginer ve Zuhal Olcayı çok beğendiğini dile getiren Salman, “Her şeye rağmen Yılmaz Erdoğan'ı da beğenirim” şeklinde konuştu. Gazetecilerin “Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ı beğeniyor musunuz?” sorusuna Salman gülerek, “İsimlerini beğeniyorum da, malları beğenmiyorum” yanıtını verdi.
Salman, sosyal medyada kendisine'ateist' diyerek hakaret edenlerle ilgili ise şöyle konuştu:

‘Hesabını Allah sorsun'
“Yazılanlar bana çok komik geliyor, sanırım ben de onlara komik geliyorum. Eğer, ateistsem, bana bunun hesabını Allah sorsun. Hiçbir zaman ben Allah'ı teraziye koyup sat-mam. Benim annem-babam çok inançlıydı. Hiçbir zaman birilerine'Niye inanıyorsunuz?' demedim. Annem- babam da bana 'Niye inanmı-yorsun' demedi.”