Fatih Terim, Demet Akbağ'ı Yalnız Bırakmadı

'Hükümet Kadını 2' filminin galasında, başrol oyuncusu Demet Akbağ'ı yakın dostu Fatih Terim yalnız bırakmadı. Davetliler, filmi kahkahalar eşliğinde izledi

'Hükümet Kadın 2'filminin galası önceki akşam Kanyon'da gerçekleştirildi. Yoğun bir ilginin olduğu gecede, oyuncular şıklıklarıyla dikkat çekti. Galaya Ata Demirer- Özge Borak, Gülben Ergen, Ebru Cündübeyoğlu, Funda Arar-Febyo Taşel, Şevval Sam, Erkan Can gibi ünlü isimler katıldı. Fatih Terim de gecede yakın arkadaşı filmin başrol oyuncusu olan Demet Akbağ'ı yalnız bırakmadı.

'UMARIM SEYİRCİYİ MUTLU EDERİZ'

Filmde'Xate'karakterini canlandıran Demet Akbağ, gösterim öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Birinci film içimize sindiği için devamını çektik. Umarım seyirciyi mutlu ederiz" diyen Akbağ, "Filmin üçüncüsü gelir mi?" sorusuna ise, "Yeni film, ilk filmin sekiz sene öncesini anlatıyor. O zaman Orta Çağ'a doğru gideriz" diyerek esprili bir yanıt erdi.

'ARDA'YA TEKLİFTE BULUNACAĞIM'

Filmde konuk oyuncu olarak rol alan Arda Turan'ı çok beğendiğini belirten Ata Demirer ise, ünlü futbolcunun bir filminde oynamasını istediğini ve ona teklif götüreceğini söyledi.