‘Sıkıntılı Günleri Geride Bıraktım’

Geçtiğimiz aylarda uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Gizem Karaca yaşadıklarını bir TV programında anlattı. Karaca “Olaylar işimi etkilemedi” dedi

Tv8 'de ekrana gelen, Salih Keçeci ve Pelin Çini 'nin hazırlayıp sunduğu 'Aramızda Kalsın'programına dün 'Benim Hala Umudum Var'dizisinin başrol oyuncusu Gizem Karaca konuk oldu. Geçen ocak ayında İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Karaca, yaşadıklarının işini etkilemediğini söyledi.

Operasyonun basına yansıdığı için büyük bir olay gibi göründüğünü belirten Karaca, “Bu yaşadıklarım benim işimi etkilemedi. Çok şanslıyım ki iyi bir şirkette çalışıyorum. Bizim dezavantajımız çok göz önünde olmamız. O kadar çok yazılıp çiziliyor ki insanların bakış açısı değişiyor. Ailem hep yanımda oldu bu süreçte. Sıkıntılı günleri geride bıraktım” dedi.

'5-6 sene sonra evlenmek istiyorum '
Anne-babasının genç olduğunu söyleyen Karaca, kendisinin de erken yaşta anne olmak istediğini söyledi. Karaca, “Daha 21 yaşındayım. Erken anne olmak gibi bir isteğim var. Şimdi için değil ama 5-6 sene sonra evlenip çocuk yapmak istiyorum” şeklinde konuştu.