İhanet belgelendi

'Murat Aşık ile Esra Eron'un arasını bozan çapkınlık' iddiaları doğrulandı.

İşadamı Murat Aşık eşi Esra Eron'u aldatırken ilk kez yakalandı. Boşanmaya henüz karar veren Aşık'ın aşk kaçamağı hayret uyandırdı

Fenerbahçe eski başkanı Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık ile eski manken Esra Eron 2008 yılında evlenmiş 2010 yılında ise Alya adında bir kız çocukları olmuştu. İkilinin, örnek gösterilen evliliği üzerine yapılan'Evliliği Murat'ın çapkınlıkları bitiriyor" dedikodusunun gerçek çıktı.

Genç işadamı Murat Aşık, Etiler Vitrin Kulüp'te sahne alan Serkan Kaya'yı dinlemeye işletmeci sevgilisi Gökçen Paprika ile gitti. Mekan içinde sarmaş dolaş olan ikilinin meraklı bakışlara aldırmadığı görüldü. Mekandan saat 05.00 sularında el ele çıkan ikili, patlayan flaşlarla şok oldular. Yasak aşkları ilk kez görüntülenen sevgililer, çareyi ayrı ayrı yönlere kaçmakta buldular.

Dün boaşanamadılar

2008'de evlenen Esra Eron-Murat Aşık çiftinin dün görülen boşanma davası karara bağlanamadı. Anlaşmalı boşanması beklenen çift, uzlaşamadı ve dava ertelendi.

Daha önce ayrılıkla ilgili sorular üzerine "Boşanmaya birkaç ay önce karar verdik, anlaşamadığımız için ayrılıyoruz, başka bir sebep yok" diyen Eron, davanın ertelenme sebebiyle ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı: "Avukatım bu konuda konuşmamı istemiyor."

İhanet belgelendi

İhanet belgelendi