Onay çıkmayınca eski sevgiliye döndü

Vakko’nun veliahtlarından Ediz Elhadef, Berrak Tüzünataç’la ilişkisine ailesi karşı çıkınca eski aşkı Ece Sükan’la barıştı.

‘Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosuna katılan Berrak Tüzünataç, Vakko'nun veliahtlarından Ediz Elhadef'le Haziran ayında aşk yaşamaya başladı. Tüzünataç bir süre sonra da ünlü iş adamının Kandilli'deki lüks evine taşındı. Ancak sürpriz aşka, Elhadef'in ailesi onay vermedi.

Asmalımescit'te buluştular


Ailenin ilişkiyi veto etmesinden dolayı çıkan kriz, ikilinin arasında da soğuk rüzgarlar estirmeye başladı. Sorunlarını aşamayan çift, kısa bir süre önce ilişkilerine ara verdiler. Bunun üzerine Ediz Elhadef eski sevgilisi Ece Sükan'la görüşmeye başladı. Çift, 2 yıl aradan sonra önceki gece Asmalımescit'te bir mekanda buluştu.

Gece boyunca oldukça samimi oldukları öne sürülen ikili, mekanı ayrı ayrı terk ettiler. İçeriden ilk çıkan isim olan Elhadef, muhabirlerin fotoğraflarını çekmesiyle Asmalımescit sokaklarında koşturmaya başladı.

Elhadef sorular karşısında ‘ Ben böyle şeylerle gündeme gelmek istemiyorum” diyerek konuşmak istemedi. Mekandan kız arkadaşı ile çıkan Ece Sükan'ın ise oldukça neşeli olması dikkat çekti.

2 yıl önce ayrılmışlardı


Ünlü model Ece Sükan ile Vakko Yönetim Kurulu Üyesi Ediz Elhadef, 2 yıllık ilişkilerini 2011 yılında sonlandırmıştı.

Evlenmeleri beklenirken ayrılan çift, herkesi şaşırtmıştı.