Hande Subaşı Parkbravo'nun yeni marka yüzü oldu

Yeni bir döneme giren ParkBravo’nun yeni marka yüzü Hande Subaşı oldu. Güzel oyuncu/model, Burgazada’da gerçekleşen çekimlerin çok keyifli geçtiğini dile getirdi.

Günümüz kadınını daha iyi anlayarak, onun ihtiyaçlarını daha iyi görerek çağdaş tasarımlara imza atan ve yeni bir döneme giren ParkBravo, ParkBravo kadınını da yeniden yorumluyor. Coşkusunu, duygularını, sıcaklığını, mutluluğunu Akdeniz 'den alan, cesaretini ise geçmişinden, geleceğinden, kendinden alan bu yeni ParkBravo kadınına, ünlü oyuncu Hande Subaşı hayat verdi.

Türkiye 'nin sıra dışı güzellik sembollerinden ünlü oyuncu/model Hande Subaşı ile Burgazada 'da gerçekleşen kampanya çekimlerinde, güzel oyuncu doğallığı ve enerjisi ile herkesi kendine hayran bıraktı. Uzun yıllardır, modellik yerine oyunculukta kariyerine başarılı bir şekilde devam eden Subaşı, ParkBravo ile yaptığı işbirliği ile ilgili şunları söyledi;

“Önümüzdeki bir sene için ParkBravo 'nun yeni sezon yüzü oldum. İlk olarak şu an ilk Sonbahar-Kış Koleksiyon çekimlerini tamamladık. Çok keyifli ve doğru bir işbirliği olduğuna inanıyorum. ParkBravo yeni bir dönem girdi. Marka kimliğinden koleksiyonlarına kadar yenilendiler. Artık daha cesur, daha çoşkulu ve daha çarpıcı bir göreceksiniz ParkBravo 'da. Ben de bu yeni ParkBravo kadınına hayat verdiğim için çok mutluyum.”