'Rolümdeki gibi bir aşk yaşadım'

Seksenler dizisinin Gülden'i Ayşe Tolga, rolündeki gibi bir aşk yaşadığını itiraf etti.

Seksenler dizisinin başarılı oyuncusu Ayşe Tolga, Her Şey Dahil'de Çağla Şikel ile Alişan'ın konuğu oldu. Dizide Gülden karakterini canlandıran Tolga, Şoray Uzun'un oynadığı Ahmet ile aşk yaşıyor.

Çağla Şikel, Tolga'ya "Sizin aşkınızı izlerken içim titriyor. O kadar naif, o kadar saf ki... Hesapsız, kitapsız müthiş bir aşk. Sen hiç hayatında öyle bir aşk yaşadın mı?" diye sordu.

"Şanslıyım evet yaşadım. Çok keyifli bir şey" diyen Ayşe Tolga, "Aşkın tanımı başka bir şey aslında. Aşk bir olmak, bütün olmak. Aşık olabilmek için kalbinin çok büyük olması gerekiyor. Şu zamanda aşık olmak dediğimiz terimler daha yüzeysel terimler. Başka birine elleyebilecek kadar egosuz olmaktan bahsediyorum" şeklinde konuştu.

Fiziksel özelliklerin ve hayatla ilgili beğenilerin daha çok öne çıktığını söyleyen başarılı oyuncu, "Başka bir şey olması lazım. Ama o sinerjiyi yakaladığınız kişiyle çok keyfili olsa gerek aşk. Biz de Şoray'la o sinerjiyi ekrana yansıtabiliyorsak ne mutlu" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE