O da aldatılmış...

Güzel oyuncu Burçin Abdullah, kendisi gibi oyuncu olan İlker Aksum ile biten ilişkisinin ardından ilk kez konuştu. Abdullah, Aksum tarafından aldatıldığını söyledi.

Güzel oyuncu Burçin Abdullah, kendisi gibi oyuncu olan İlker Aksum ile biten ilişkisinin ardından ilk kez konuştu. Abdullah, Aksum tarafından aldatıldığını söyledi.

2. Sayfa programına konuk olan oyuncu Burçin Abdullah, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Başarılı oyuncu İlker Aksum ile bir süre birlikte olan Abdullah, bu ilişkisinin neden bittiğini anlattı.

Bayanların bir şeyleri hissettiğini söyleyen güzel oyuncu, 'Hissettiği noktada zaten durmaması gerekiyor. Ben orada olayı bitirdim' dedi.

'İHANETİ ÖĞRENDİĞİMDE SEVGİ BİTER'

Sunucunun, 'İhanetin kokusunu mu aldın?' sorusu üzerine Burçin Abdullah, 'Öyle de diyebiliriz. Açıkçası çok sevmediğim bir insan hakkında konuşmak istemiyorum. İhaneti öğrendiğimde sevgi biter, o peri tozları yok olur' şeklinde konuştu.

Aksum ile ilişkilerinde bir kopukluk olduğunu ifade eden Abdullah, 'O kopukluk ne zaman olur? Bir tarafta bir şeylerin bittiğini hissettiğiniz anda olur. Zaten o saattten sonra orada durmanın bir anlamı yoktur. Hala duruyorsanız çok seviyorsunuz demektir. Belki bende öyle bir durum söz konusu değildi. Deliler gibi sevmiyordum. Bir başkasını da hisettiğiniz anda onu buluyorsunuz ve bitiyor' diye konuştu.

'BİR DAHA İLKER AKSUM İLE YAN YANA GELMEM'


Şu ana kadar iki ilişki yaşadığını belirten güzel oyuncu, 'İlişkilerim düzgün bitmedi. Kanlı bıçaklı bitiyor. Bir daha yan yana gelmeyi istemeyecek noktada ben bitiririm' dedi.

'AĞLADIM'

Burçin Abdullah, İlker Aksum ile ilişkisi bittiğinde ağladığını da itiraf etti. BEYAZ GAZETE