Charlie Sheen’in İkizleri Annelerine Taşınıyorlar

Charlie Sheen ve aktörün eski karısı Brooke Mueller arasındaki velayet savaşında yeni bir durum yaşandı.

Charlie Sheen ve aktörün eski karısı Brooke Mueller arasındaki velayet savaşında yeni bir durum yaşandı.

Charlie 'nin dört yaşındaki ikiz çocukları Bob ve Max annelerinin evine geri taşınacaklar.

Bir süredir geçici vasilik altında Denise Richards 'ın evinde yaşayan Bob ve Max, aktrisin vasilikten vazgeçmesiyle annelerinin evine taşınıyorlar.

TMZ 'nin haberine göre geçtiğimiz günlerde Denise, Los Angeles County Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanına yaptığı açıklamada Bob ve Max 'in, kızlarına karşı sert davrandıklarını söyleyerek ikizlere daha fazla vasilik yapamayacağını belirtmişti.

Yeni bir mahkeme kararıyla çocukların yeni geçici vasisinin Brooke 'un erkek kardeşi Scott Mueller olduğu ve çocukların da Brooke 'un evine taşınacakları öğrenildi.

Çocukların, Scott 'ın vasiliği altında Brooke 'un evinde yaşayacak olmalarının sebebi gittikleri okulun Scott 'ın evine uzak kalmasından ileri geliyor.

Charlie Sheen’in İkizleri Annelerine Taşınıyorlar

TMZ 'ye konuşan davaya ilişkin bilgisi olan kaynaklar, Scott 'a vasilik hakkı tanıyan yargıcın, çocukların halihazırda gittikleri okula devam etmelerinin önemli olduğunu düşünerek Scott 'ın, Brooke 'un evine taşınabileceğine hükmetti.

Los Angeles County Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı, Brooke 'a tam velayet hakkı tanımış değil.

Departman, Brooke 'un uyuşturucu problemlerinden dolayı çocukların anneleriyle adım adım yeniden tanıştırılmalarının önemli olduğunu düşünüyor.

Fakat mevcut durum sayesinde Brook tam velayet hakkına sahipmiş gibi oldu. Gerçi Brooke, çocukları bir bebek bakıcısı beraberliğinde geri alıyor.


Kaynak: turkishny