Seren'den Ivana'ya sert çıkış

Ünlü şarkıcı Seren Serengil, Ivana Sert ile ilgili canlı yayında yine çok sert açıklamalarda bulundu.

Ivana Sert'in Moda Takibi programında, Seren Serengil'in kıyafetini eleştirmesiyle başlayan ikili arasındaki gerginlik devam ediyor.

Alişan
ile Çağla Şikel'in sunduğu Her Şey Dahil programına konuk olan Seren Serengil, Ivana Sert ile ilgili yine çok sert açıklamalarda bulundu. Çağla Şikel ise, eski iş arkadaşı Sert'i savundu.

Eleştiriye açık bir insan olduğunu ifade eden Serengil, 'Bugün Ne Giysem'de halktan kişileri eleştiriyordu. Ama Moda Takibi programında cemiyetten ve sanat dünyasından birilerini eleştiriyorsunuz. Halktan olan insanların cevap verme hakkı olmayabilir. Ancak orada eleştirdiği herkes ondan daha fazla giyinme kültürünü biliyor' diye konuştu.

'BENİ ELEŞTİRMESİ İÇİN BİR GUSTOSU OLMASI LAZIM'

'Sonuçta Ivana Sert bilir kişi değil' diyen Serengil, 'İyi bir evlilik yapmış, cemiyet sayfalarına girmiş ama beni eleştirmesi için bir gustosu olması, bir vizyonu olması lazım. Moda eleştirmeni değil, modacı değil. Hangi sıfatla orada ve hangi sıfatla eleştiriyor?' dedi.

ÇAĞLA ŞİKEL, IVANA SERT'İ SAVUNDU

Seren Serengil'in bu sözlerine karşılık Çağla Şikel de, 'Sevgili Ivana çok yaratıcı ve ciddi tasarımlar yapıyor, defileler yapıyor. Yani modacı diyebileceğimiz biri. Tabiki Cengiz Abazoğlu ile aynı kefeye koymamız mümkün değil. Ama İvana'Ben bir tek kendimle uğraşıyorum'diyor ya, gerçekten hayatında kendiyle bu kadar uğraşana bir kadın görmedim. Birilerine kötü bir şey söylemek çok önemli değil onun için' diyerek arkadaşını savundu.

'BENİM BÜLENT ERSOY'UN SANATÇILIĞINI ELEŞTİREMEYECEĞİM GİBİ IVANA SERT DE BENİ ELEŞTİREMEZ'

Moda Takibi'nin Amerika'dan uyarlanmış bir program olduğunu söyleyen Seren Serengil, 'O sivri bir program ama yapanlar da bilir kişi. Benim Ivana ile hiç bir husumetim olamaz, kendisini tanımıyorum. Ama dediğim gibi halktan gelen, hiç bu konuda bilgisi olmayan, giyinmeyi bilmeyen bir insanı eleştirmenle bu bir değil. Cemiyetten birilerini, sanatçıları eleştirirken çok dikkatli üslup kullanman gerekiyor. Ben kimlik olarak onun moda eleştirmeni olabileceğini kabul etmiyorum. Bunu söylemekte de özgürüm' şeklinde konuştu.

Serengil, 'Benim Bülent Ersoy'un sanatçılığını eleştiremeyeceğim gibi İvana Sert de beni eleştiremez' dedi. BEYAZ GAZETE