Buket Dereoğlu o eleştirilere canlı yayında yanıt verdi

"Eşim huzurumu bozmadan aldatabilir" açıklamasıyla eleştiri oklarının hedefi olan ünlü oyuncu Buket Dereoğlu, canlı yayında tepkilere yanıt verdi.

"Eşim huzurumu bozmadan aldatabilir" açıklamasıyla eleştiri oklarının hedefi olan ünlü oyuncu Buket Dereoğlu, canlı yayında tepkilere yanıt verdi.

Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil programına konuk olan Buket Dereoğlu, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi.

Çağla Şikel'in, "Kendimi senin gibi düşünmeye zorladım. Bir zorladım, iki zorladım şu sonuca geldim. Sevdiğim, aşık olduğum adamın benim huzurumu kaçırmayacağını bilsem bile onun bir başka kadınla olduğunu düşünmek yeterince benim huzurumu kaçırmaz mı?" sözleri üzerine Dereoğlu, "Peki sence sana hiç bir şey fark ettirmeden hayatını bir şekilde sevdiği ve istediği kişiyle yaşasa?" dedi.

Şu anki evliliklerin çok kısa ömürlü olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Çocukta olsa hiç bir zaman evliliklerin sonunu göremiyoruz. Büyüklerimizin yaşadıkları aile kavramı bugün yok" diye konuştu.

"KİMSE TEBEŞİR DEĞİLMİŞ"

"Aldattığından elbette haberim olmasın" diyen Dereoğlu, "O benim huzurumu bozmayabilir ama ben onun huzurunu bozabilirim tabi o ayrı o konu" ifadesini kullandı.

"Eşim huzurumu bozmadan aldatabilir" başlığının bir konuşma sırasında bir anlatımın içerisinden çıkarıldığını vurgulayan Buket Dereoğlu, "Ben artık böyle düşünüyorum. 40 yaşında böyle düşünebiliyorum. Asla aldatmayacak, benden başka kimseyle olmayacak bir adam artık düşünemiyorum" şeklinde konuştu.

Güzel oyuncu daha önce aldatıldığını bildiğini ifade ederek, "Bilmediğim de olabilir. Yani bütün ilişkilerimizde ve çevremdeki ilişkilere baktığımızda hep böyle şeyler var. Dolayısyla şu sonuca varıyorum; kimse tebeşir değilmiş" dedi. BEYAZ GAZETE