Ünlü şarkıcıdan şaşırtan itiraf

"Toz" ve "Teşekkür ederim" şarkısıyla adından söz ettiren Emre Kaya, milyonların tıkladığı bu şarkılarla ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

Toz isimli şarkısıyla başarılı bir çıkış yapan Emre Kaya, Gülben programında çok tıklanan iki şarkısıyla ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

Radyolarda sürekli çalan ve internette milyonların tıkladığı "Toz" ve "Teşekkür ederim" şarkılarını önemli olan yapımcılara dinlettiğinde olumsuz sözler karşı karşıya kaldığını belirten Kaya şunları söyledi:

"Toz'u ilk yaptığımda şarkıyı bir ben, bir Allah, bir de sürekli benimle olan yol arkadaşım biliyordu.'Hissediyorum bu şarkı patlayacak'dedim. Sonra şarkıyı Türkiye'nin en büyük prodüktörlerine dinlettim. Bana'Bu şarkıyla çıkma hiç bir şey olmaz. Müzik kariyerine zarar verirsin'dediler. Ben ve arkadaşım inandık. Bir yapım şirketiyle anlaştık. O da'Ne olacağını bilmiyorum, piyasa kötü'demiş. Şarkıyı vermemizle beraber "Toz" 24 milyon kez tıklanmıştı. "Teşekkür ederim" şarkımda da aynı şeyleri söylediler ama o şarkımda resmi linkinde 15 milyon kez tıklandı. O diğer tıklanan siteleri saymıyorum bile."

Kaya, "Elimden geldiği kadar samimi ve kendi inandığım şarkıları yapıyorum. Artık kimsenin lafına itibar etmiyorum" dedi.