Doğukan Manço'dan Survivor itirafı

Doğukan Manço, geçtiğimiz dönemlerde yarışmacı olarak katıldığı Survivor hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok'a konuk olan Doğukan Manço, geçtiğimiz dönemlerde yarışmacı olarak katıldığı Survivor hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Yarışma boyunca ayakta kalabilmek için ince hesaplar yapılması gerektiğini belirten Manço, aylar sonra yarışma hakkında bir itirafta bulundu.

Yarışmadan önce iki kişiden yardım aldığını söyleyen Manço, 'Sinirlendiğimde nefes egzersizleri yapmamı söylediler. Bunlar çok önemli çünkü aç kaldığın zaman her şeye saldırırsın. Beni bugün bir pirinç için kavga ettiremezsin.'Al canın sağolsun'derim. Ama orada gerçekten insanlar iki pirinç için birbirine bakıyor' dedi.

Doğukan Manço şunları söyledi:

'Hindistan cevizi yiyeceğiz. 400 kalori. 4 kişiyiz, adam başı 100 kalori. O hindistan cevizini açmak 250 kalori harcatıyor. Kim açacak bunu? Bu kadar ince hesaplardasın.

'HERKES BİRBİRİNİN KUYUSUNU KAZIYOR'

Bir itirafta da bulunacağım. Survivor'da herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Çünkü herkes survivor olmak için yarışıyor. Bunun içinde beslenme çok önemli.

İki kilo pirincimiz var. Bunu böldüğün zaman adam başı haftalık 50 gram pirinç. Hiç bir şeye yetmiyor ve oyunlarda başarı gösterebilmek için karbonhidrata çok ihtiyacın var. Ertesi gün oyunlardan bir tanesi dokunulmazlık oyunu. Oyunu kazanan gitmeyecek. O gün günahını almayayım ama nedense o pirinç yenilmesin diye karar alındı. Ben o pirinci yemezsem çok mutsuz olacağım, enerjim olmayacak. Onu yersem başarı olacağım diye inanmışım. Sabah saat 05.30'da kalktım o pirinçten kendi hakkımı alıp yedim.'

Manço Survivor'a gideceklere de şu tavsiyede bulundu:

'Yaklaşık 4 ay bu işe kendisini hazırlaması lazım. Tabi hedefi birincilikse.' BEYAZ GAZETE