Bülent Ersoy: O konuda konuşmam

Bülent Ersoy - İzzet Yıldızhan Show’dan yaşanan sürpriz ayrılık sonrası her iki ünlüden de konu hakkında açıklama geldi.

Show TV'de yayınlanan Bülent Ersoy-İzzet Yıldızhan Show 'dan sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Programın sunucularından olan İzzet Yıldızhan programdan ayrılma kararı almıştı. Şok ayrılık magazin dünyasındaki gündemini korurken Bülent Ersoy ve İzzet Yıldızhan 'dan peş peşe açıklamalar geldi.

Beyaz TV ekranlarına Pınar Dilşeker 'in sunumuyla ekrana Şeker Tadında programına telefon bağlantısıyla katılan Bülent Ersoy, “Ben bir şey konuşmam o mevzuda. Ne beyanat verdiyse biz de okuyoruz. Ona inanmak durumundayız. Onun için bir şey konuşmam” dedi.

Ersoy 'un bu açıklamasından bir süre sonra aynı programa katılan İzzet Yıldızhan ise ”Böyle olması gerekiyordu. Böyle bir karar verdim. Herkes saygıyla karşıladı.” ifadelerini kullandı. Bülent Ersoy 'u arayıp “Bülent Hanım size kolay geldin. Ben bu projede yokum.” dediğini de ekleyen Yıldızhan “O da (Bülent Ersoy) sebep sordu. Ben hiçbir şey söylemedim. Biraz işlerimin yoğunluğu dedim. Gerekçe yok.” şeklinde konuştu. İzzet Yıldızhan “Bülent Hanım 'la aranızda bir dargınlık var mı? sorusuna ise “Bülent Hanım 'la küs değiliz. Küs alacak bir durum yok.” cevabını verdi.