Atilla Taş, Sinan Akçıl'a ve Ömür Gedik'e saydırdı

Kendisi hakkında ilginç espriler yaparak gündeme gelen Atilla Taş, bu kez de Sinan Akçıl, Ömür Gedik ve Serdar Ortaç yorumlarıyla dikkat çekti.

Son zamanlarda esprili üslubu ile gündeme gelen Atilla Taş, Sinan Akçıl 'ı ve Ömür Gedik 'i fena bombaladı.

“İNSANLARA EZİYET ETME”
Katıldığı bir televizyon programında Sinan Akçıl 'a yüklenen Taş, “Sinan beni öldürecek. O benim veliahtım. Bu ülkede müziği mahveden ikinci adam. Kazık kadar adam Justin 'e benzeyeceğim diye şaşırdı. Allah aşkına Sinan şarkı söylemesin. Ben bıraktım doğru yolu buldum. İnsanlara eziyet etme yeter” dedi.

“ÖMÜR GEDİK MÜZİK SENİN NEYİNE”
Şarkı söyleme konusunda kendini eleştiren Taş, “Bir nesli ben yok ettim. Bu müzik yüzünden Amerika 'da beni uyuturlardı. Benimle büyüyen nesil bir eblekler.” ifadelerini kullandı. Sözlerinin devamında Ömür Gedik 'e de yüklenen Taş, “Bir de Ömür Gedik var. Yazar olarak okuyoruz ama müzik senin neyine abla.” şeklinde konuştu.

“SERDAR ORTAÇ 'I SEVİYORUM”
Söz Serdar Ortaç 'a geldiğinde ise ünlü şarkıcıya övgüler yağdıran Taş “Serdar 'ı seviyorum. Gerçekten gerekli bir adam. Serdar Ortaç 'ın olmadığı 10 senede Türk pop müziği diye bir şey var mı? Geçen yaz albüm çıkarmadı ben yazın geldiğini anlamadım. Yemin ediyorum yazı yaşayamadım” diye ekledi.