Çağla Şikel ve Alişan arasında Serdar Ortaç gerginliği

Serdar Ortaç'ın evlilik üzerine yaptığı bir açıklama Çağla Şikel ile Alişan arasında gerginliğe neden oldu.

Magazin dünyasının gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç evlilik hakkında ilginç bir açıklama yaptı. "Şarkı yaza yaza aşkı unuttum" diyen Ortaç, “Artık içki yok, kumar yok, kız yok. Evleniyorum. Neden evlendiğimi de açıklayayım. Rahmetli babam'Kardeşlerinin çocuklarını ve evlendiklerini gördüm'dedi. Neden evleneceğini babasının bu sözlerine bağlayan Ortaç, “Sevsem de sevmesem de evleneceğim ve çocuğumu elime alıp mezara kadar gideceğim" ifadelerini kullandı.

“BENİM KAFAMDA BİR ADAM”
İşte ünlü şarkıcının bu açıklamaları Çağla Şikel ile Alişan arasında gerginliğe neden oldu. Sunuculuğunu yaptıkları programda Ortaç 'ın sözlerini tartışan ikili fikir ayrılığına düştü. Alişan, Serdar Ortaç 'a hak verirken, “Yemin ediyorum benim kafamda bir adam. Belli bir yaştan sonra insan çocuk istiyor. Bence bir kadından çocuk yapmak için o kadını çok sevmek gerekmez” dedi.

“SAÇMA SAPAN KONUŞMA”
Alişan 'ın bu sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Çağla Şikel ise “Sen ne saçma bir insansın” diyerek tepkisini dile getirdi. Evlilikte duygusal bağların çok öneli olduğunu vurgulayan Şikel, “Sadece çocuklarımın annesi olsun diyerek bir insanla evlenilmez. Alişan saçma sapan konuşma, benim sinirimi bozma” ifadelerini kullandı.