Derin'in Gönlü De Zengin

Harcamalarıyla sürekli gündem olan Derin Mermerci; bu kez de köpekler için kolları sıvadı.

Cemiyet hayatının en gözde isimlerinden Derin Mermerci'nin bilinmeyen bir yüzü ortaya çıktı. Özel hayatı ve yüklü miktardaki alışveriş faturalarıyla sık sık gündem olan sosyetik güzel; İstanbul yakınındaki Bolluca'da bir grup yardımseverin kurduğu hayvan barınağı için kolları sıvadı. Derin Mermerci, İstanbul'da yağan kar yüzünden buradaki sokak hayvanlarının donma tehlikesi geçirdiğini öğrendi.

Hemen harekete geçen sosyetik güzel, Bolluca Hayvan Barınağı'na 30 adet kulübe yaptırma sözü verdi. Bu tavrıyla başta hayvan dostları olmak üzere herkesin takdirini kazanan Derin Mermerci'nin bu yardımın gizli tutulmasını istediği de öğrenildi. Yardıma muhtaç birçok kişiye de gizlice el uzattığı bilinen sosyetik güzelin annesi Ender Mermerci de yardımsever kişiliğiyle tanınıyor.

TOPLAM 9 BİN 600 LİRA ÖDEYECEK

Mermerci'nin barınağa yaptıracağı kulübelerin 1 tanesinin fiyatı; 320 TL. 30 kulübe yaptıracak olan Mermerci, toplam 9 bin 600 lira ödeyecek.

İstanbul' da etkili olan kar yağışı nedeniyle; Bolluca'daki barınakta bulunan hayvanların donma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu söyleniyor. Barınağın gönüllü kurucuları; buraya 300 adet kulübenin yapılması için hayvan dostlarına çağrıda bulunuyor.