Dilber Ay: Fazıl Say'ın cahilliğine sayıyorum

Bir televizyon kanalında yaptığı 'Kader Mahkumları' programıyla adını duyuran türkücü Dilber Ay, ünlü piyanist Fazıl Say’a saydırdı.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bugün programına Dilber Ay ve Hakkı Bulut konuk oldu. İkilinin seslendirdiği şarkılar izleyenlere eğlenceli anlar yaşatırken programa Dilber Ay'ın, Fazıl Say hakkında söyledikleri damga vurdu.

'ORHAN BABA UNUTMA BİZİ'
Arabesk müziğin efsaneleşen isimlerinin konuşulduğu anlarda Hakkı Bulut, Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses gibi isimleri seyircileriyle paylaştığını ve onları bu şekilde yücelttiğini ifade etti. Aynı jesti Orhan Gencebay'dan göremediğini de ekleyen Hakkı Bulut'a cevap ise Dilber Ay'dan geldi. Dilber Ay, 'Kardeşim belki gerek duymuyor. Sen Hakkı Bulut'sun' dedi. Dilber Ay'ın bu sözlerine ise Hakkı Bulut, 'O da Orhan Gencebay. O da gerek duysun' cevabını verdi. Hakkı Bulut'un bu çıkışı program sunucusu Saba Tümer'i de etkilerken Dilber Ay, Orhan Gencebay'a' Orhan Baba unutma bizi' diyerek seslendi.

'FAZIL SAY'IN CAHİLLİĞİNE SAYIYORUM'

Programın ilerleyen dakikalarında ise Dilber Ay'ın ünlü piyanist Fazıl Say hakkında söyledikleri dikkat çekti. Bir dönem önce arabesk müziği eleştiren Say'ı hedef alan Dilber Ay, 'Kardeşimizin birisi arabesk söyleyenleri kötülemişti. Ben cahilliğine sayıyorum. Arabesk ruhun gıdasıdır' dedi.