Adriana Lima Bizden Oldu!

Bugün Antalya’daki ‘Dossi Dossi Fashion Show’ için ülkemize gelecek olan dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, Türk hamamı dışında mönüsünde kebap çeşitleri bulundurulmasını da şart koştu

Dünyanın en etkileyici kadınlarından biri olarak kabul edilen Victoria's Secret'ın Brezilyalı mankeni Adriana Lima (31), bugün Türkiye'ye geliyor.

Daha önce birkaç kez Acun Ilıcalı'nın davetlisi olarak yarışma programlarına katılan Lima, geçen yıl da Mavi Jeans reklam filminin çekimleri için İstanbul'a gelmişti. Lima, bu kez ülkemizde ilk kez podyuma çıkacak.

Bugün İstanbul aktarmalı olarak Antalya'ya gelecek olan Lima, 08 -14 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Dossi Dossi Fashion Show kapsamındaki defilede görev alacak ve 4 kıyafet tanıtacak. Rixos Otel'de 2 gece konaklayacak olan Lima için otelin Türk hamamı kapatıldı.

Hamama iki gün boyunca Lima dışında kimse kabul edilmeyecek. Mütevazı kişiliğiyle dikkat çeken Lima, ayrıca akşam yemeği mönüsünde kebap çeşitlerinin özellikle bulundurulmasını istedi.

'Çok heyecanlıyım'

Önceki hafta Fenerbahçe'nin eski tercümanı Samet Güzel'le çektirdiği hatıra fotoğrafını instagram sayfasından paylaşarak Türk takipçilerini çok şaşırtan Adriana Lima, geçen hafta da twitter sayfasına “Merhaba Türkiye, 9 Ocak'taki Dosso Dossi Fashion Show'da olacağım için çok heyecanlanıyorum. Antalya'da görüşürüz” mesajı yazmıştı.

Arkadaşı podyuma çıktı

10 Ocak'ta ülkemizden ayrılacak olan Adriana Lima aslında geçen yıl Dossi Dossi Fashion Show'da podyuma çıkmak için anlaşma yapmıştı. Ancak ünlü Brezilyalı model hamileliği nedeniyle doktorundan izin çıkmayınca yerine podyum arkadaşı Erin Heatherton'u Antalya'ya göndermişti.