Hatice Sultan'dan Hürrem Sultan'a suikast

Muhteşem Yüzyıl'da Hatice Sultan, İbrahim Paşa'nın infazından sorumlu tuttuğu Hürrem Sultan'a suikast düzenler. Hürrem'i öldürmesi için görevlendirilen Mahidevran Sultan'ın cariyesi Diana başarılı olabilecek mi?

Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin bu haftaki bölümünde yine heyecan doruktaydı.

İbrahim Paşa'nın 40'ı çıkmadan Hürrem'in sarayda eğlence düzenlemesi Hatice Sultan'ı çıldırtır.

Hatice Sultan, İbrahim Paşa'nın infazından sorumlu tuttuğu Hürrem Sultan'a suikast yapmak için Mahidevran Sultan ile iş birliği yapar.

Mahidevran, Hatice Sultan'ın onayıyla en sadık hizmetkarı Diana'yı Hürrem'i öldürmesi için görevlendirir. Diana, başka bir isimle saraya girer.

Hatice Sultan sarayında İbrahim Paşa için mevlid okutur. Sarayda cariyeleriyle birlikte kalan Hürrem Sultan hamama girer.

Hatice Sultan'ın, Gülfem Hatun'a 'Bugün bu iş bitecek değil mi? ' dediğini duyan Şah Sultan ise şüphelenir ve Mercan Ağa'nın saraya dönmesini emreder.

Diana, Hürrem Sultan'a yaklaşmak için hamamın bekçisini ve hizmetkarlarıdan birini öldürür. Mercan Ağa bu sırada saraya ulaşmıştır.

Diana Hürrem Sultan'a yaklaşabilecek mi? Hürrem Sultan'ı Mercan Ağa mı kurtaracak? Kanuni Sultan Süleyman Hatice ve Mahidevran'a ne yapacak? BEYAZ GAZETE