'Aşırı Milliyetçiyim'

Demet Akalın konuk olduğu radyo programında birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

'Giderli 16′ isimli yeni albümüyle ve özellikle albümde yer alan'Türkan' isimli şarkısıyla müzikseverleri mest eden Demet Akalın, yeni yılın ilk radyo programında İstanbul FM Genel Yayın Yönetmeni Gürdal Çakır' ın konuğuydu.

Albümdeki şarkılar, dinleyici mesajları/telefonları ile renklenen programda Demet Akalın için başta müzik şirketinin patronu Bülent Seyhan olmak üzere albümde emeği geçen diğer isimlerin Akalın için söyledikleri cümleler sanatçıyı mest ederken, Gürdal Çakır'a yaptığı birbirinden ilginç açıklamalar da dinleyenleri radyo başına kilitledi.

Demet Akalın'a Gürdal Çakır aracılığıyla'Sen bu albümle benim yüzümü güldürdün, Allah'ta seni güldürsün' diye mesaj ileten Bülent Seyhan'a karşılık Akalın da,'Patron ağlatacaktı beni. Tabi ki uğurumuzun bozulmamasını temenni ediyorum, patronum devamlı arkamda duran bu piyasadaki nadir dürüst insanlardan birisi... O kepenkleri indirmeden benim ondan başka hiçbir yere gitmeye niyetim yok.' cevabını verdi.

Demet Akalın röportajlarda'Demet Akalın gibi şarkılar okur musun?' sorusu yöneltilen sanatçılara da üzüldüğünü belirtti, bir sanatçı röportajında başka bir sanatçının adının geçmesinin kendi için iyi olsa da sorulan sanatçı için kötü bir durum olduğunun altını çizdi.

BİZDEN BİR DÜNYA STARI ÇIKMAZ!!!

'İlerisi için ne düşünüyorsun?' sorusu üzerine kendi tarzından çok memnun olduğunu ve yeniden Amerika'yı keşfetmeye gerek olmadığını vurgulayan Demet Akalın,'Bizden bir dünya starı çıkmaz. Bu işin en babası Tarkan, yurt dışında o kadar tanınmasına rağmen yapabilseydi o yapardı. Onun yapamadığını ben yaparım diyerek ortaya bir iddia atamam. Ben kendimi biliyorum ve ben Türkiye' nin starıyım' dedi.

AŞIRI MİLLİYETÇİYİM!

'Ben kendi ülkemin insanlarına, kendi ülkemde şarkı söylemekten gurur duyuyorum' diyerek sözlerine devam eden Demet Akalın, birisine bir cevap verdiğinde mutlaka kendisine yapılan birşeyler olduğunu belirtti.