İmdb Cem Yılmaz'a 9.2 puan verince Şahan çıldırdı

Ünlü sinema sitesi 'imdb'de 'Celal ile Ceren'e 10 üzerinden 2 puan verildi. Cem Yılmaz'a 9.2 verildiğini gören Şahan Gökbakar; köpürdü!

Şahan Gökbakar, dünyaca ünlü sinema sitesi 'imdb 'de yeni filmi 'Celal ile Ceren 'e verilen puanı görünce küplere bindi! 2.0 puan alan Şahan'ı asıl kızdıran ise Cem Yılmaz'ın tek kişilik gösterilerini sinemaya taşıdığı 'CM101MMX1 Fundamentals ' ile aldığı puandı... Seyircinin Yılmaz'a 9.2 puan verdiğini gören Şahan Gökbakar, twitter'dan kızgınlığını şöyle dile getirdi: 'İmdb mi... Çok da tın, çok da fifi! Şu imdb'ye vakit ayırıp benim filmi 2.0 yapmaya uğraştığınız kafayı derslerinize verseydiniz; atomu parçalardınız. İmdb puanı dediğin; bir grup insan girip puan vermiş filmine; ama salonlar tıklım tıklım. Kim neresini yırtarsa yırtsın, ben bu milleti güldürmeye devam edeceğim. ' Bu arada Şahan Gökbakar'ın yeni filmi 'Celal ile Ceren 'i; geçtiğimiz hafta sonunun ardından 1 buçuk milyonu aşkın seyirci izledi.

ARADAKİ FARK ÇOK BÜYÜK!
Dünyaca ünlü sinema sitesi imdb, film sektöründe çalışanlar kadar seyirci tarafından da takip ediliyor. Siteye üye olan herkes, gittiği filme 10 üzerinden puan vererek filmin genel puanını belirliyor.

Yaklaşık 2 bin kişinin oyladığı Cem Yılmaz; 10 üzerinden 9.2 puan alırken; 4 bin 678 kişinin oyladığı Şahan; 2 puanda kaldı. Ünlü komedyen, puanlamanın ise gerçek seyirci tarafından yapıldığını düşünmüyor.

3 MİLYON SEYİRCİ
Yılmaz'ın tek kişilik gösterisini sinemaya taşıdığı ve 3 Ocak'ta vizyona soktuğu filmi; 3. haftasını geride bıraktı. 3 milyon kişiye ulaşan Cem Yılmaz, okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle önümüzdeki 15 gün de milyonları güldürmeye devam edecek.