Irmak Atuk, Survivor'a Hazırlanıyor!

Irmak Atuk, Survivor'a nasıl hazırlandığını anlattı.

'Survivor'da Ünlüler takımına son katılan isim 2002 Best Model of Turkey birincisi Irmak Atuk oldu. Dağhan Külegeç, Nazenin Tokuşoğlu, Ümit Karan, Cengiz Cesur ve Doğukan Manço'yla birlikte'Survivor' Ünlüler takımında yarışacak olan Atuk, yarışma hakkındaki düşüncelerini ve yarışmaya nasıl hazırlandığını şu sözlerle anlattı. 

'Survivor beğenerek izlediğim ve merak ettiğim bir yarışmaydı. Acun Medya'dan teklif gelince hiç düşünmeden “Evet” dedim. Kendimi emin ellerde hissediyorum.' dedi.

Titizlik hastalığı olan Atuk, yarışmada temizlik yönünden çok zorlanabileceğini ancak deniz ve kumun tam ona göre olduğunu söyledi. Belki de bu yarışma sayesinde bu titizlik hastalığını da yenebileceğini düşündüğünü belirtti.

Düzenli olarak spor ve pilates yapan güzel manken Irmak Atuk;'yarışmalar için kondisyon gerekli o konuda rahatım ancak yarışma başlamadan önce ağırlık çalışmaya başladım.' dedi.

Bir de yarışmada aç kalmaktan biraz da olsa korktuğunu şu sözlerle anlattı;'Çok iştahlı biri değilim, az az yiyorum ama sabah, öğle, akşam yemek düzenimi hiç bozmuyorum. Şimdi hazırlanmak için zaman zaman aç geziyorum. Dünya üzerinde çaresizlikten aç kalmış milyonlarca insan var. Onların halinden de anlamak lazım. Cenneti de cehennemi de orada yaşayacağım.' dedi.

Ve Atuk son olarak, çok iddialı olduğunu ve oraya kazanmak için gittiğini belirtti.