Ceyda Ateş Allah Aşkını Bileğine Dövme Yaptırdı

Sevgilisi Can Yurtsevdi'den ayrıldığı için kalbi kırık olan Ceyda Ateş, Allah'a sığındı.

Dizilerin fettan güzeli Ceyda Ateş'in kolundaki dövmesi dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Can Yurtsevdi'den ayrılan Ceyda Ateş bileğine İngilizce 'Benim tek aşkım Allah' yazan dövme yaptırdı. Dün görüntülenen Ceyda Ateş, Mevlüt Kandili olması nedeniyle kapalı giyindiği, Eyüp Sultan'a gidip herkes için dua edeceğini söyledi.

DİZİLERİNİN TUTMAMASINDAN DERT YANDI

İşletmeci sevgilisi Can Yurtsevdi ile yollarını ayıran genç oyuncu Ceyda Ateş önceki gün çıktığı alışveriş turunda koluna yaptırdığı yeni dövmesiyle objektiflere takıldı. Milliyet'in haberine göre, rol aldığı Evlerden Biri dizisinin ratinge kurban gitmesinden sonra tekrar geri döndüğü Emir'in Yolu'nun da aynı akıbeti yaşamasıyla büyük sıkıntı yaşayan Ateş, şanssızlıktan dert yandı.

HAZAL'IN AYRILMASI DİZİYİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

Ateş, geri döndüğü Emir'in Yolu dizisinin 8 bölüm sonra ekrana veda etmesiyle ilgili sorulara ise “Ben biteceğini ve sona yaklaştığını tahmin ediyordum. Tabii ki Hazal Kaya'nın da ayrılması diziyi çok olumsuz etkiledi” diye cevap verdi.

'BENİM İÇİN TEK AŞK ALLAH AŞKI'

Yeni bir dizi projesi için başrol teklifi aldığını da sözlerine ekleyen Ceyda Ateş'in koluna yaptırdığı 'My only love is God' yazılı yeni dövmesi de dikkat çekti. “Benim için tek aşk Allah aşkı” diyen oyuncu, eski sevgilisi Can Yurtsevdi'nin, Ece Erken ile aşk yaşadığı iddialarının hatırlatılması üzerine “İnanın unuttuğum ve geride bıraktığım birinin kiminle aşk yaşadığı beni hiç ilgilendirmiyor. Ben aşka kalbimi kapatmadım daha 23 yaşındayım. Aşk kapı çalarsa buyursun gelsin derim” şeklinde konuştu.

Ceyda Ateş Allah Aşkını Bileğine Dövme Yaptırdı

'MEVLÜT KANDİLİ DİYE KAPALI GİYİNDİM'

Mevlüt Kadili olması dolayısıyla kapalı giyindiğini de sözlerine ekleyen Ateş “Şimdi buradan çıkıp Eyüp Sultan'a dua etmeye gideceğim. Bu gün kandil diye biraz kapalı ve uzun giyindim. Allah'tan kendim için ne istiyorsam herkese de onu isteyeceğim” dedi.