Alper Kul Evliliğini Anlattı!

'İnsanlar Alemi' programında aynı sahneyi paylaştığı Aylin Kontante ile geçtiğimiz ay evlenen Alper Kul, çok enerjik bir çift olduklarını söyledi.

Kendi yazıp oynadığı'Babamın Oğlu' oyunuyla üçüncü sezona giren Alper Kul, yakında yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Geçen ay,'İnsanlar Alemi' adlı projede aynı sahneyi paylaştığı Aylin Kontante ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu evliliğini hakkında soruları cevapladı. İşte o sorular...

İnsanlar Alemi'nden rol arkadaşınız Aylin Kontante ile geçtiğimiz ay evlendiniz. Göz önünde olan iki oyuncu olarak evlilik kararı almanız zor oldu mu?

- Hayatı basit yaşarsan bir sorun olmuyor. Biz programda oynarken bir araya geldik. Tanışmamızın akabinde ilişkimiz başladı ve evlenmeye karar verdik

İkiniz de normal yaşantınızda ekranda göründüğünüz kadar enerjik misiniz?

- Evet, ev sirk gibi. Nazar değmesin diye sürekli dua etmek lazım. Çok fazla evi anlatmak niyetinde değilim ama insanın sevgilisinin komik olması çok büyük bir lüksmüş. Ben de onun keyfini çıkartıyorum.

Peki eşiniz için bir oyun yazmayı düşünüyor musunuz?

- Şimdilik böyle bir proje yok ama ilerleyen dönemlerde olabilir. Çünkü bir hafta tatile girdiğimizde kafam kurcalanmaya başlıyor ve yazmaya başlıyorum. Kafamda belki onun da oynayacağı bir oyun var. Bunu hayata geçirebilmek için vakit olması gerekiyor. Herhalde yazın olur.

İş konusunda tartışmalarınız oluyor mu?

- Biz hiç iş tartışmıyoruz.'İnsanlar Alemi'nde oynarken de böyleydi. Biz ona dikkat ediyoruz. Aynı işi yapıyor olmak hassas bir durum. Oradaki stresi neden eve taşıyasın ki? şeklinde cevaplar verdi.