Mesut Yar güzel oyucuyu öyle bir bozdu ki...

Ünlü sunucu Mesut Yar programına konuk aldığı güzel oyuncu Zeynep Çamcı'yı fena bozdu.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok porgramının dünkü konukları Turgay Başyayla, Altan Gördüm, Zeynep Çamcı, Cansu Kanlıkaya ve Bülent Yavuz'du.

Recep İvedik 3 filmi ile tanınan Zeynep Çamcı, daha önce bu filmde oynayacağını rüyasında gördüğünü açıklamıştı. Mesut Yar'ın bu konuyu sorması üzerine Çamcı,'Recep İvedik'de oynadıktan sonra devamı çekilse de oynasam diyordu. Sonra rüyamda başrol oynadığımı gördüm ve gerçekleşti. Recep İvedik 3'te başrol oynadım' dedi.

Bunun üzerine Yar,'Peki projeler sana senaryolar şeklinde değil de rüyalar şeklinde mi geliyor?' diye sordu.

Çamcı da,'Denk geliyor bazen. Mesela'Meryem' filminde oynadım. Meryem filmi benim için çok özeldi. Küçüklüğümden beri o ismi severdim. O da öyle denk geldi. Bu arada'Meryem'in fragmanı da yakında' diye konuştu.

Mesuy Yar buna kaşrılık,'Fragmanı yakında ne demek? Zaten fragman yakında olan bir şey. Peki Meryem de ne yapıyorsun?' dedi.

'BAŞROLDESİN AMA DAHA FİLMİ ANLATAMADIN'

Orada Anadolu'da yaşayan genç bir kızı oynadığını söyleyen Zeynep Çamcı'ya Mesut Yar,'Çok açıklayıcı oldu' dedi ve'Turgay çözer misin sen? Fragmanın büyüsünü bozmayayım diye mi anlatmıyorsun?' diye sordu.

'Hiç bir şeyin büyüsünü bozmayayım' diyen Çamcı'ya,'Başrol demisin?' sorusunu yöneltti.

'Evet' yanıtını veren genç oyuncuya Mesut Yar,'Başroldesin ama daha filmi anlatamadın' dedi. BEYAZ GAZETE