Sneijder’in eşinden, G.Saray ve İstanbul yorumu

Wesley Sneijder’in imza töreninin ardından, GSTV’ye yıldız futbolcuyla birlikte konuk olan Yolanthe Cabau, “Öncelik Galatasaray” dedi.

Wesley Sneijder'in imza töreninin ardından, GSTV'ye yıldız futbolcuyla birlikte konuk olan Yolanthe Cabau, “Öncelik Galatasaray” dedi.

Öncelikle Sneijder'in aldığı karardaki desteği hakkında açıklamalar yapan Yolanthe Cabau, “Bu tip önemli bir adımda tek başınıza karar verilmiyor, yanınızda eşinizin de olması lazım. Sevdiğinin yanında olması önemli bir unsur. Çok zor bir meslek bu, çünkü sürekli sizin hakkınızda konuşuluyor, işin paparazzi kısmı var, gazetelerde yazılanlarla da uğraşıyorsunuz. Kendiniz olduğunuz tek an, evdeki an oluyor. Ben de fikirlerimi Wesley'e söyleyerek, kariyerindeki bu önemli adımda pay oldum. Şuandaki gördüğüm de çok doğru bir karar verilmiş” dedi.

İstanbul'un ne kadar güzel ve kültür yüklü bir şehir olduğunu bildiğini ancak henüz kendisi hakkında planlar yapmadığını ifade eden Cabau, “Burada ne kadar gezilecek yer olduğunu zaten biliyordum. Daha önce de İstanbul'da olma şansı buldum. Mükemmel bir şehirdeyiz. Kendim için planlar elbette yapacağım ama çok yoğun bir 48 saat geçirdik. Wesley'in eski kulübü Inter ile sorunları halletmesi gerekiyordu, buraya gelmek için hazırlıkları da vardı. Buraya geldik ve inanılmaz etkileyen bir karşılama yapıldı. Dünyanın en önemli kulüplerinden birine geldiğimizi anladık. Kendim için yapacağım organizasyonlar da olacak ama öncelik şuan için G.Saray, Wesley'in başarısı ve futbol. Bunların ardından neler olacak göreceğiz zaten” diye konuştu.