Kuşum Aydın kimsenin haberi olmadan nasıl evlendi?

Ünlü Şarkıcı ve Sunucu Aydın, kimsenin haberi olmadan nasıl evlendiğini canlı yayında anlattı. Aydın, "Çocuğu var mı?" sorusuna "Yok ama olabilir" yanıtını verdi.

Ünlü Şarkıcı ve Sunucu Aydın, kimsenin haberi olmadan nasıl evlendiğini canlı yayında anlattı. Aydın,'Çocuğu var mı?' sorusuna'Yok ama olabilir' yanıtını verdi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok'a konuk olan Şarkıcı ve Sunucu Aydın, kimsenin haberi olmadan nasıl evlendiğini anlattı.

2008 yılının Kasım ayında evlendiğini söyleyen Aydın,'O dönem babamın vefatı olduğu için düğün dernek olamadan nikahla evlendim' dedi.

'AŞK HAYATIMLA KİMSE İLGİLENMEDİ'

Beş yıllık bir birlikteliğin ardından evlendiğini belirten Kuşum Aydın, Yar'ın'Niye görmedik' sorusuna şöyle cevap verdi:

'Benim aşk hayatımla kimse ilgilenmedi. Bazı şeylerimi çok güzel kamufle edebiliyorum. Mesela anneannem Allah rahmet eylesin televizyonda röportajı yapılmış bir kişi olmasına rağmen anneannemin de, babamın da cenazesini saklayabildim basından. Bir takım şeyleri saklıyorum. Ben gece hayatını çok seven, gezen biri değilim. Hayatımda hiç içki içmedim. Onun için gezdiğim, dağıttığm ortamlar da olmadı. Bunlarla da ilgilenmediler. Benim'cek'lerimle'cak'larımla ilgilendiler. Bir de zaten her sabah televizyondaydım.'

'BABAM EVLENDİĞİMİ GÖREMEDİ'


Babasının kanser hastası olduğunu ifade eden Aydın, Bir gün bana'Bize torun yerine kedi sevdiriyorsun' dedi. Ben de madem birlikteyiz evlenelim o zaman, babam da mutlu olsun dedim. Ama göremedi.

'BİR SEVGİLİM'HAMİLEYİM, DOĞURACAĞIM' DEDİ'


Aydın, Mesut Yar'ın,'Çocuğun var mı' sorusu üzerine ise yaşadığı bir anısını anlattı.

'Çocuğum yok. Olma ihtimali var ama bilmiyorum' diyen Aydın,'Ben 21-22 yaşlarındayken isviçreli bir kız arkadaşım vardı. Kalabalık bir grupta'Ben hamile kaldım' dedi. O zaman çekindim anneme babama söylemeye.'Ben doğuracağım' demişti. Hatta Yasemin Bozkurt bunu çok araştırdı ama bilgi alamadı' şeklinde konuştu.

Aydın, bir kızı olursa adını Zeynep koyacağını söyledi. BEYAZ GAZETE