Ünlü oyuncu o habere ateş püskürdü

Harem dizinin yıldızı Gamze Karaman, ünlü oyuncu Ali Sunal ile aşk yaşadığı hatta aynı evde yaşadığı yönündeki habere isyan etti.

Harem dizinin yıldızı Gamze Karaman, ünlü oyuncu Ali Sunal ile aşk yaşadığı hatta aynı evde yaşadığı yönündeki habere isyan etti. Sunal ile çok eskiden beri arkadaş olduklarını ifade eden Karaman,'Eskiden olsa bu habere üç gün ağlardım. Ama artık bu haberi yapan insanlara üzülüyorum. Magazincilik mesleğinin bir onuru vardı. Artık böyle şeyler kalmadı. Böyle büyük gazeteler de bu haberin doğruluğunu araştırmadan manşetlerine taşıyorlar. En üzücü olan da bu' dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ebru Şallı'nın sevilen programı Ebruli'nin bugün bölümüne konuk olan ünlü oyuncu Gamze Karaman, Ali Sunal ile aşk yaşadığı yönündeki haberi yalandı.

'Gazetelerde hepimizin telefon numarası var. Bir telefon açıp da doğru mudur diye sormuyorlar' diyen Karaman,'Benim şu an erkek arkadaşım olabilir, özel bir durumum olabilir hayatımda; ne kadar kötü bir şey...' ifadelerini kullandı.

'ARTIK BU HABERLERE GÜLÜYORUM'

Ali Sunal ile çok eskiden beri arkadaş olduklarını ifade eden güzel oyuncu,'Benim bir restoranım var. Oraya kahvaltıya çağırdım arkadaşları. Söylediğim sadece buydu. Ama biz Ali'yle sevgili olduk, aynı evde yaşıyor olduk... Çok komik, artık gülüyorum, alıştım galiba. Sinirlenmiyorum da artık. Şu habere eskiden 3 gün ağlayabilirdim, annem de üzülürdü. Karalar bağlardım ama artık o kadar alıştım ki... Böyle bu insanlar, yapacak bir şey yok' diye konuştu.

Gamze Karaman, Ali Sunal ile bu haber hakkında henüz konuşamadıklarını da belirtti.

'O GAZETENİN GÜVENİLİR OLDUĞUNA İNANIRDIM AMA...'


Karaman, haberi yapanların yanında manşetine taşıyan gazeteye de ateş püskürdü.

'Yazık günah. Ama ben bu insanlara üzülüyorum çünkü magazincilik mesleğinin bir onuru vardı. Artık böyle şeyler kalmadı. Eline mikrofonu alan, eline kalem alan gazeteciyiz diye ortalarda dolanıyor ve böyle büyük gazeteler de doğruluğunu araştırmadan manşetlerine taşıyorlar. En üzücü olan da bu diye düşünüyorum' şeklinde konuşan Gamze Karaman şöyle devam etti:

'Çok güvenilir bir gazete olduğuna inanırdım ama artık... Bu kadar kötülemek de benim hakkım bu haberden sonra.' BEYAZ GAZETE