Erkan Çelik'ten Seda Sayan'a Doğum Günü Hediyesi

Aşk yaşadıkları iddia edilen, ancak iddiaları yalanlayan Erkan Çelik'ten Seda Sayan'a eşsiz doğum günü hediyesi

Twitter'da tanıştığı Gaziantepli terzi Erkan Çelik'le (27) aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Seda Sayan, her seferinde iddiaları yalanlıyor, ancak ikili arasında yaşananlar kafa karıştırıyor. Twitter'a Sayan'la sarmaş dolaş fotoğrafını koyan Çelik, Son olarak da Sayan'a aldığı doğum günü hediyesini paylaştı.

'Seda Sayan'DAN BANA YARDIMCI OLMASINI İSTEDİM '

Uğruna eşini, çocuklarını terk edip İstanbul 'a geldiği ve aşk yaşadığı iddia edilen Erkan Çelik'in eşi Emine Çelik de, Erkan Çelik'in kendisini terk edip Sayan'la beraber yaşamaya başladığını ileri sürmüştü. Seda Sayan ve Erkan Çelik ise bu iddiaları yalanladı. Çelik geçtiğimiz aylarda aralarındaki ilişkiyi 'Ben Seda Sayan'dan sadece bestelerimin tanıtılmasında bana yardımcı olmasını istedim ' şeklinde tanımlamıştı.

'SAKIN SEVGİLİ DİYE YAZMAYIN '

Çelik'e her türlü katkıyı sağlayan Sayan, Son olarak geçtiğimiz günlerde piyasaya sunduğu Bulurum Seni isimli şiir kitabının tanıtımına katıldı. Sayan tanıtımda 'Sakın sevgili diye yazmayın ben onun basın danışmanıyım ' demişti, ancak Çelik'in Twitter hesabına eklediği fotoğraflar kafa karıştıracak cinsten..