İzzet Yıldızhan Otel İşine Girdi

Müzik çalışmalarına ara veren İzzet Yıldızhan, hayranlarından özür diledi.

Uzun bir süredir özel işleri ve İzmir'de inşaatını tamamladığı Yıldızhan Otel İzmir'in işleri nedeniyle müzik çalışmalarına ara veren İzzet Yıldızhan hayranlarından özür diledi.

TURİZM YATIRIMLARI DEVAM EDECEK

Şubat ayının ilk haftasında resmi açılışını yapacağı otelinin açılış organizasyonu için çalışmalara başlayan İzzet Yıldızhan 'iki hafta iki ayrı açılış organizasyonu yapacağız, ilk açılış medya ve sanatçı dostlarımın katılımıyla yapılacak, ikinci açılış ise siyaset ve iş dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek. Şükürler olsun alnımızın akıyla bir otel bitirdik. İzmir'in en güzel mekânlarından biri oldu, inşallah yakında İstanbul'da bir otel inşa etmeye başlayacağım, sonra Kıbrıs ve ardından Antalya'daki tatil köyü inşaatı başlayacak. Turizm alanındaki yatırımlarım devam edecek. Bu arada biliyorum ki benden albüm bekleyen hayranlarımı çok ihmal ettim. İnşallah doğum günüm olan 1 Nisan'da onlarla olan hasretimiz sona erecek' dedi.

HAYRANLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Albüm çalışması için repertuar seçimine başlayan İzzet Yıldızhan iki sürpriz proje üzerinde çalışıyor. Yıldızhan 'Belki iki cd lik bir albüm yapacağım, bir albüm sadece Sanat Müziği repertuarından oluşacak diğerinde ise pop, fantezi ve tabi türkü içerikli olacak. Bunun kararını müzik yönetmenim ve ekibimle birlikte vereceğiz. Bekledikleri ve özledikleri İzzet Yıldızhan ile hasret gidermek için biraz daha sabredecekler sanırım onları bu sefer çok beklettim hepsinden özür diliyorum' dedi.

Hafta sonu yakın dostu Hakan Altun'u dinlemek için çalıştığı mekâna giden İzzet Yıldızhan'ı Ceylan'da yalnız bırakmadı.

Gece boyunca Hakan Altun'un şarkılarına eşlik eden İzzet Yıldızhan ve Ceylan gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alarak mekanda bulunanlara adeta müzik ziyafeti çektiler.