Kompleksiz Bir Erkek İsterim

27 yaşında şöhretin doruklarında olan şarkıcı Hadise, bugüne kadar ne hayal ettiyse elde ettiğini söylüyor.

Yıllar önce Belçika'dan Türkiye'ye gelerek müzik listelerinde hızla yükselmeye başlayan Hadise, bugün Türkiye'nin en ünlü yıldızlarından biri. Bulunduğu noktaya çok çalışarak geldiğini söyleyen Hadise; Marie Claire dergisinden Arzum Uzun'a konuştu...

İşte o röportaj:

27 yaşındasınız; bu kadar genç yaşta böyle büyük bir şöhrete sahip olmak tuhaf değil mi?

Bazen farkına varmıyorsun, biliyor musun? Kendimi başaramamış hissediyorum bazen. O zaman etrafımdaki insanlar uyarıyor beni, 'Bir kendine gel; neler yaptın, neler başardın farkında mısın?' diye. 'Bu kadar kendine yüklenme' diyorlar. O zaman ben de diyorum ki 'Evet, iyi şeyler yaptım ama benim için daha yolun başı sayılır.'

HEP DUA ETTİM

Nereye çıksın istiyorsunuz bu yol?

Sınırları aşsın, dünya çapında işler yapayım istiyorum. Bu da benim rüyam.

Peki, hayal edebiliyor muydunuz böylesine yıldızlaşacağınızı?
Hep dua ettim; 'Allah'ım ne olur beni sahnelerde bırak' diye. 'Hep orada olayım... Bana bunu yaşat!' Hiçbir zaman ünlü olayım, para kazanayım, şunu alayım, bunu alayım diye dua etmedim. Bu benim rüyamdı. Şu an rüyalarımı yaşıyorum.

Kendinizi hafif kiloluyken iyi hissetmiyor muydunuz? Neden kilo verme gereği duydunuz?
Kendimi her kiloda çok iyi hissediyorum. Ben popolu, göğüslü, kıvrımlı kadın severim. Kıvrımlarımı da seviyordum. Kilo verince bayağı bir azaldı onlar bende tabii. Bunun farkına vardım ama şu an böyle atletik görünmeyi seviyorum.

Gelen eleştiriler üzerine zayıflamadınız yani...
Eleştiriler için yapsaydım, geçen yıl yapardım. İnsan ne zaman istese rahatlıkla kilo verebilir artık ama beni hiç kimse etkileyemez. Hiç kimsenin baskısıyla kilo vermem. Canım istedi, verdim.

ÇOK İRADELİ BİR KIZIM

Ne zamana kadar gideceksiniz bu kiloda?

Belki iki yıl sonra kendimi daha kalçalı görmek isteyip kilo alacağım. Belki de daha da zayıflarım; kim bilir? Ben savaşçı bir kızım. Bunu başarabilmek için irade gerekiyor. Ağzını kapatman, spora gitmen gerek. O yoğun ajandamla ben nasıl başardım bunu? İrademle. Başarı beni çok mutlu ediyor; tartıda kaybettiğim kilolar değil.

Burcunuz Terazi, yükseleniniz Akrep. Savaşçı doğanızın nedeni bu mu?
O tutku, oradan geliyor. Ben bir şeyi istiyorsam yüzde 90 alırım. Yüzde 10'luk bir opsiyon bırakıyorum. Bir şeyi isteyince savaşırım onun için. Birinin beni istemesi çok önemli değil, benim onu istemem lazım. İstediğimi almayı tercih ederim ve sonunda da alırım.

EGOSUZ, KOMPLEKSİZ BİR ERKEK İSTERİM

Murat Boz'la çıkan aşk haberlerine ne diyorsunuz?

Murat'la geçen yıl da çıktı aşk haberleri. Arkadaşım o benim. Çok da komik bir haber bu. Acaba insanlar benim artık aşık olmamı, ilişki yaşamamı, hayatımda birinin olmasını mı istiyorlar? Ben de istiyorum. Herkes gibi güzel bir ilişki istiyorum ben de. Egosuz, komplekssiz, ne istediğini çok iyi bilen biri olsun.

BAZI HABERLER BANA ÇEREZ GİBİ GELİYOR

Bu kadar göz önünde olmak size neler hissettiriyor?

Özel hayatımla ilgili çok fazla yalan haber yapılıyor. Bu beni çok rahatsız ediyor. Gitmediğim yerlerde biriyle yemek yediğim yazılıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Sen nasıl yalan haber yazarsın; nasıl muhabirsin?

Sizin suskunluğunuz da bu haberlerin artmasına neden oluyor... Her çıkan habere cevap verirsem insanlar bir süre sonra, 'Aman sen de her şeyi yalanlıyorsun Hadise' der. Bazen, bazı haberler bana gerçekten çerez gibi geliyor. Cevap verme gereği duymuyorum artık.

BEN DE FLÖRT EDİYORUM

Yazılanlardan hangisi doğru peki? Hiç flört etmiyor musunuz? Hepsi mi yalan?

Yazılan isimlerden hiçbiri doğru değildi. Ben de genç bir insanım. Tabii ki benim de tanıştığım, flört ettiğim insanlar oluyor. Hoşlandığım, iki-üç kez yemeğe çıktığım, sonra sürmeyen ilişkilerim oluyor tabii. Hepimizin başına gelmiyor mu? Tanışırsın birisiyle; yemeğe çıkarsın, bir şey hissedemezsin, bir daha görüşmezsin. Her flört ettiğim adamı kameraların önüne mi çıkaracağım? Annem, babam, amcalarım, dayılarım herkes beni izliyor.