Demet, Emina'ya Kafayı Taktı!

Emine Sandal, Demet Akalın’ın sözlerine karşılık vermemek konusunda ısrar ediyor. Ancak Sandal çifitinin hayranları Demet Akalın’ı sosyal medyada topa tutuyor

Emina Sandal'ın Twitter hesabından yaptığı “Satışlarda Top 10 listesine girdim” sözleriyle başlayan Demet Akalın-Emina Sandal gerginliği, artarak devam ediyor. Emina Sandal'ın twit'i üzerine “En çok indirilen, dinlenen şarkılar benim. Git kızım evine, çoluk çocuk bak. Git kendi ülkende manşet ol!” diye çıkış yapan Akalın, Emina ve Mustafa Sandal hayranlarının tepkisini çekmişti.

Mustafa Sandal ile eşini hedef alan açıklamalar yapan Demet Akalın ve Mustafa Sandal önceki gün Akmerkez'de az daha pişti olacaktı. Sandal'ın alışveriş merkezinde bulunduğu saatlerde eşi Okan Kurt'la gezinti yapan Demet Akalın, gerginliği artıracak açıklamalar yapmaktan geri kalmadı. Gazetecilerin “Sizin Emina Sandal hakkında yaptığınız yorum ülkesi Sırbistan'da kapak oldu. Bir Sırp dergisi Emina Türkiye'de istenmiyor başlığı attı. Ne düşünüyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Akalın, “Bu ona yeter. Ben başka bir şey söylemeyeceğim” diye konuştu.