Ayrılıkla İlgili Şok İddia

8 aylık evlilikleri tek celsede biten İpek Tuzcuoğlu ile Enver Selim Kurtoğlu ayrılığıyla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Başarılı oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun yüzü, aşktan yana yine gülmedi. Enver Selim Kurtoğlu ile 14 Şubat'ta 3. evliliğini yapan Tuzcuoğlu, geçtiğimiz gün tek celsede boşandı.

İddiaya göre; Enver Selim Kurtoğlu; evliliğe hiçbir maddi destek sağlamadı. Eşinin ne iş yaptığını çözemeyen İpek Tuzcuoğlu, geçtiğimiz haftalarda öğrendiği gerçekle ise şoke oldu. Kurtoğlu; söylediği gibi işadamı değil sabıkalı bir dolandırıcıydı. Antalya'da bu yüzden davalık olan Kurtoğlu, ardından da İzmir'de sahte kimliklerle birçok kişiyi dolandırdı. Konuyla ilgili görüşünü almak istediğimiz İpek Tuzcuoğlu ise bu iddialara karşı sessiz kaldı. Güzel oyuncunun yakın çevresine ise 'Neler yaşadığımı bilemezsiniz ' dediği öğrenildi.

İşadamı olarak tanıdığımız Enver Selim Kurtoğlu'nun 'sabıkalı bir dolandırıcı' olduğuna dair haberler, 2009 yılında birçok gazetede de yer aldı. O dönem gazete sayfalarında adı rumuzlanıp 'S.K.' olarak verilen Kurtuoğlu, iddialara göre Antalya'da babası, doktor sevgilisi ve bir eczacıyı dolandırdı.

Doktor sevgilisi P.Ö.'yü 12 bin, eczacı İ.B.'yi 75 bin TL, babası M.K.'yi 130 bin TL dolandıran Selim Kurtoğlu, babasının ihbarıyla yakalandı. O dönemde üzerinden İngiliz vatandaşı olduğunu gösteren belge ve çok sayıda sahte kimlik çıkan Kurtoğlu'nun birçok kişiyi daha dolandırdığı da iddia edilmişti.


Kurtoğlu'nun eski nişanlısı Elvan Nurkaya, eşinin İpek Tuzcuoğlu'na hediye ettiği at için; 'Onu bana da verdiğini söylemişti ' dedi. Bu arada Kurtoğlu'nun 'Benim ' dediği at çiftliğinin de başkasına ait olduğu ortaya çıkmıştı.