'Saba Tümer'in poposu ekranda küçültülüyor'

Sevilen komedyen Fehmi Dalsaldı, katıldığı bir televizyon programında önce modacı Nur Yerlitaş hakkında şok açıklamalarda bulundu, sonra da Saba Tümer'in poposunun ekranda küçültüldüğünü söyledi.

Sevilen komedyen Fehmi Dalsaldı, katıldığı bir televizyon programında önce modacı Nur Yerlitaş hakkında şok açıklamalarda bulundu, Sonra da Saba Tümer'in poposunun ekranda küçültüldüğünü söyledi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Pınar Esen'in sunduğu Hafta Sonu Keyfi programının bugünkü konukları oyuncu Cem Kılıç ve komedyen Fehmi Dalsaldı'ydı.

Geçtiğimiz sezon Saba Tümer'in programında Gullum Şov ile karşımıza çıkan Dalsal'dı, şimdi Melek Baykal'ın programında güldürmeye devam ediyor. Dalsaldı, programda önce Yerlitaş hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Sonra Saba Tümer'in poposunu hedef aldı.

Taklitleriyle ve yaptığı skeçlerle büyük beğeni toplayan Dalsaldı, 'Taklitlerinin yapılmasını isteyen snataçılar da var ama istemeyenlerde var. Mesela en Son Aişan'ın programına katıldığım da Nur Yerlitaş aradı, 'Benim taklidimi yapma bir daha yoksa mahkemeye vereceğim' deyip kapattı. Takjlit bir insnaı yaşatır çünkü bir starsın şarkıcısın, oyuncusun, her neysen 2-3 yıl hiç bir projede yer almıyorsun. Bir komedyen senin taklidini yapıyorsa hafızlarda diri tutuyor demektir ' diye konuştu.

'NUR YERLİTAŞ YAŞATILMAYI HAKETMİYOR '


'Bende Nur Yerlitaş'ın taklidini yapmayacağım ' diyen Fehmi Dalsaldı, 'Ama o istedi diye değil, Nur Yerlitaşl'ı yaşatmamak adına yapmayacağım. Çünkü mizaha ve sanata saygısı yoksa ve daha Sonra söylediği sözler açısından bunu söylüyorum; yaşatılmayı haketmiyor. Ben Nur Yerlitaş'a çok kızdım. İnsan bir lafı bir kez söyler, daha Sonra 360 derece dönemez ve o sebeple yaşatılmayı haketmiyor ' şeklinde konuştu.

Pınar Esen'in, 'Peki Nur Yerlitaş arasa dese ki; 'Bana kırılmışsın, kırmak istemedim' ' sözleri üzerine Dalsaldı, 'Yok o beni arayamaz artık, bende onu arayamam. Ne varsa avukatlarımız halledecek, bitmiştir benim için. Benden değil ama çok istiyorsa mahkemeye versin ' ifadelerini kullandı.

'Saba Tümer'İN POPOSUNUN KÜÇÜLTÜLMÜŞ HALİNİ GÖRDÜN HERHALDE '

Esen'in, 'Saba Tümer'in kahkahasını yapsana ' demesi üzerine ünlü komedyen, 'Hayır yapmayayım ' dedi.

Bunun üzerine Esen, 'Neden sevmiyor musun onu bu ara? ' diye sordu.

Fehmi Dalsaldı da, 'Hayır ben İstikalale çıktığım zaman arkadamdan 'Saba Tümer' diye bağırıyorlar . Ben de popomu gösterip, bunu görüpte nasıl Saba Tümer diyorsunuz bana diyorum. Allahaşkına bakar mısınız? ' diye konuştu.

Buna karşılık, 'Evet yarısı kadar ama güzel onun poposu ' diyen Pınar Esen'e Dalsaldı, 'Sen nereden gördün onun popousunu bilmiyorum, küçültülmüş halini gördün herhalde ' şeklinde konuştu.

Esen de, 'Nasıl yani kameraya bir şey yapıyorlar? ' diye sordu. Başarılı komedyen de , 'Yapıyorlar ' yanıtını verdi. BEYAZ GAZETE