Murat Başoğlu: ‘Görmek isteyene gösteririm Kenan Ağabey’

Yakışıklı sunucu Murat Başoğlu, yoğun çalışma programından sonra sahip olduğu fit vücudunu görmek isteyenlere gösterebileceğini söyledi.

Beyaz TV ekranlarında Kenan Erçetingöz'ün başarılı sunumuyla ekrana gelen Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze programının bugünkü konukları yakışıklı sunucu Murat Başoğlu ve Beyaz TV'nin güzel sunucusu Ebru Şallı oldu.

'ÖRNEK GÖSTERİLECEK ADAM OLMAK İSTERİM'

Düzgün vücudu ile oldukça dikkat çeken Murat Başoğlu, kendi yaş grubunda her zaman en yakışıklı erkekler arasında olmak istediğini belirtti. '60 yaşına geldiğimde de örnek gösterilecek bir adam olmak isterim' diyen Başoğlu, 'Spor için kendime vakit ayırıyorum ve birçok şeyden fedakarlık ediyorum' şeklinde konuştu.

'GÖRMEK İSTEYENE GÖSTERİRİM'
Canlı yayının ilerleyen dakikalarında ise düzgün bir vücuda sahip olmak için alkol ve sigara kullanmadığını da ifade eden Murat Başoğlu ile program sunucusu Kenan Erçetingöz arasında ilginç bir diyalog yaşandı. 'Sporu yaptım, düzgün de bir vücudum oldu ama hanımdan başka geren yok' diyen Başoğlu'na, Erçetingöz 'Senin de mi göstermeye merakın var?' sorusunu yöneltti. Bu soru üzerine yüzünde bir gülümseme beliren Başoğlu, 'Görmek isteyen gösteririm Kenan Ağabey' yanıtını verdi.