Çağla Şıkel, elindeki kartları ünlü modacının suratına attı

Bugün Ne Giysem? programının jürileri Çağla Şıkel ile Hakan Akkaya arasında bugün de gerginlik yaşandı. Çağla Şıkel, kendisine "Dinazor görmüş olabilirsin" diyen Akkaya'ya elindeki kartları fırlattı. Kartların suratına çarpmasıyla şok olan ünlü modacı, Şıkel'in üzerine yürüdü.

Bugün Ne Giysem? programının jürileri Çağla Şıkel ile Hakan Akkaya arasında bugün de gerginlik yaşandı. Çağla Şıkel, kendisine 'Dinazor görmüş olabilirsin ' diyen Akkaya'ya elindeki kartları fırlattı. Kartların suratına çarpmasıyla şok olan ünlü modacı, Şıkel'in üzerine yürüdü ve 'Elinin ayarı yok tabi uzun olunca... ' dedi.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan İvana Sert, Hakan Akkaya, Özge Ulusoy ve Çağla Şıkel'in jüriliğini yaptığı Bugün Ne Giysem programı yine Şıkel ile Akkaya'nın kavgasına sahne oldu.

Jüriler bir yarışmacının saçını eleştirirken Hakan Akkaya, 'Çağla hatırlar mısın, eskiden annelerimizin döneminde, hepimiz aynı dönem sayılırız, sen gerçi dinazor görmüş olabilirsin ' deyince Şıkel elindeki kartları yine Akayya'ya fırlattı. Kartların bu kez tam suratına çarpması üzerine ünlü modacı, 'Ben yüüzmün güzelliğiyle para kazanan bir insanım ' diyerek bozuntuya vermedi.

Ancak Akkaya, Sert ile Ulusoy'a 'Suratıma attı. Elinin ayarı yok tabi uzun olunca denge problemi oluyor. İnsan 6 metre olunca... ' demekten kendini alamadı. Ünlü modacı Şıkel'i 'Sen yürürken düşüyor musun arada merak ediyorum? ' diyerek kızdırmaya çalıştı.

Bu sözler üzerine Çağla Şıkel de Akkaya'ya 'Yere düşen kağıtlarımı verir misin? ' dedi ve yeni bir tartışma başladı. BEYAZ GAZETE