Travestiler Korkuttu

Ebru Gündeş, eğlence sonrası travestilerin tacizine uğradı.

Cenk Eren'in sahibi olduğu My Piyasa'da önceki akşam sevilen yapımcı Armağan Çağlayan DJ&lik yaptı. Partiye yakın dostu Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab ile Rüştü -Işıl Reçber çifti de katıldı.

Gecenin sonunda bir hayli neşeli bir olan Ebru Gündeş aracını kapı önüne kadar yanaştırarak korumalar eşliğinde sorular yanıt vermeden hızla mekandan ayrıldı. Mekandan ayrılmasından kısa bir süre sonra ışıklarda tatsız bir süprizle karşılaştı. Kırmızı ışıkta duran eşi Reza Zarrab kullandığı aracın önüne gelen aracının camından çıkan travestiler' Ebru Ebru' diyerek bağırmaya çığlık atmaya başladı. Bir an panik yaşayan Ebru Gündeş korumaları olaya hemen müdahale etmesiyle olay büyümden önlenmiş oldu.

Üç gündür aynı tişörtle

Gecede Dj'lik yapan Armağan Çağlayan partiye birkaç gün önce Veda dizisindeki giydiği tshirtle katıldı. Gecede birbirinden harekteli parçalar çalan Çağlayan 'Çaldığım parçaları ben hazırladım. Sevdiğim beğendiğim parçaları konuklara çaldım. Orhan Gencebay albümündeki şarkılarınden Yıldız Tilbe ve Ebru Gündeş'i beğendim. Çok kötü okuyan da var ama söylemem ' diyerek kahkaha attı.