'Ömür'e haksızlık yaptığımın farkındayım'

7 yıldır Ömür Gedik ile birlikte olan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, canlı yayında evlilik üzerine samimi açıklamalarda bulundu. Göçer, evlilikten korktuğunu itiraf ederek, "Ömür'e haksızlık yaptığımında farkındayım" dedi.

BEYAZ TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze programının bugünkü konuğu sevilen şarkıcı Ferhat Göçer'di.

Erçetingöz'ün, Avrupa turnesine Ömür'le gidiyorsun. Zaten her yerde berabersiniz, sıkılmadınız mı, biraz ayrılsanız ' sözleri üzerine Göçer, 'Hayır hiç sıkılmadık. Hala birbirimizi seviyoruz, hala birlikte olmaktan büyük keyif alıyoruz. Tabiki kavga dönüş oluyor. Bir ilişkide bunlar normal ' diye konuştu.

Kenan Erçetingöz'ün, geçtiğimiz yaz 11 Temmuz tarihinde Ömür Gedik'in 'Bundan sonra farklı bir hayatım olacak, yalnız ve mutlu ' şeklindeki tweet'ini anımsatması üzerine Ferhat Göçer, '12 Temmuzda'da sildi o tweet'i ' dedi.

Bunun üzerine Erçetingöz, 'Kadınları bu noktaya getiren ne? 7 yıldır evlenmediğin için olabilir mi? Niye evlenmiyorsun, korkuyor musun? ' sorularını yöneltti.

'EVLİLİKTEN KORKUYORUM '

Evliliğin hassas bir konu olduğunu söyleyen Göçer, 'Tabiki Ömür'ün böyle bir arzusu var haklı olarak. Ama üç kez evlenmiş, boşanmış biri olarak kabul edersiniz ki; bu konuda ürkek olan, panik olan taraf benim. Bu konuda Ömür'e haksızlık yaptığımın da farkındayım. Bu konuyu kendi aramızda halleceğiz ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE